Max Verstappen betrapt met exclusieve Rolex rond de pols

Hoezo betrapt?

Of Mad Max komend weekend de wereldtitel F1 pakt? De kans is fifty fifty want als ene Lewis Hamilton, met exact evenveel punten, voor de Nederlander eindigt komend weekend, gaat de hoofdvogel alsnog, en zelfs voor de achtste keer, naar de Brit. De strijd om de wereldtitel is ook een strijd om prestige voor de sponsors en wie sponsors zegt in de F1, denkt vaak aan horlogemerken.

Zo wordt bijvoorbeeld Ferrari al lang gesponsord door Richard Mille, Mercedes door IWC en Red Bull door Tag Heuer. Maar of de sponsor van Red Bull kan lachen met Max’ laatste klokje, dat is maar de vraag want hoewel Max een deal heeft met Tag Heuer, werd hij onlangs gespot met een nieuwe en peperdure Rolex Sky-Dwellerom de pols.

Deze exclusieve, luxueuze en complexe horloge heeft een chique zwarte wijzerplaat en een Oysterflex armband. Hoezo complex? Naast de tijd, zie je ook de jaarkalender en heb je de mogelijkheid een tweede tijdzone in te stellen. Handig, als je net als Max quasi elke week in een andere tijdzone vertoeft.

Prijs van die bedrieglijk uitje? 42.500 dollar of zowat de helft van Max loon, dat geraamd wordt op 90.000 euro… per dag, uiteraard.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Cover: Instagram
 

You May Also Like

Tag Heuer verwelkomt tennisster Naomi Osaka als ambassadrice

Winning team Sinds ze in 2013 lid werd van het professionele WTA-circuit, is Naomi ...

MenStyle Real Estate: TE HUUR Mansion Rihanna ($80.000)

Per maand natuurlijk… Het vermogen van Rihanna? Niet op één dag te tellen. Allemaal ...

Met deze Louis-V ping pong-set ben jij het mannetje

Louis Vuitton, enkel voor voetballers? Wie dacht dat enkel voetballers of leden van de ...