MenStyle Weekend Tip: Gentleman’s Fair (Waregem Expo)

De grootste mancave van België 

We staan voor de vooravond van een (voor sommige onder ons toch) lang verlengd weekend. En voor zij die nog niets gepland hebben, of voor zij die hun planning toch nog kunnen wijzigen hebben we een interessant event voor echte venten, de Gentleman’s Fair.

De Gentleman’s Fair is ondertussen aan haar vijfde editie toe. Het was het eerste en is nog steeds het énige event in België voor de hedendaagse man: reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horlogerie… Meer dan 100 exposanten, waaronder onder andere onze vrienden van Luxury For Men en Bentley,  brengen een leuk en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen.

Bezoek de grootste man cave van België en ontdek ook de stijlvolle Gentleman’s Club waar je kan genieten van een heerlijk glas whisky aan het haardvuur of je vrienden uitdagen voor een spannend spelletje biljart.

Plaats? Waregem Expo van 11 tem 14 november. Tickets vind je HIER.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mathieu Damiens (@gentlemansfair)

You May Also Like

Take us back to New York

Een aanbieding van Connections op deze 4th of July Wij staan te popelen en ...

Liefde tijdens Coronacrisis niet altijd rozengeur en maneschijn? Probeer dit!

Een verontrustende vaststelling… Als we Fednot, de federatie van notariskantoren, mogen geloven neemt het ...

Fris het bos in met DSQUARED2 WOOD ORIGINAL

WOOD ORIGINAL, de nieuwe geur voor hem DSQUARED2, opgericht door de tweelingbroers Dean en ...