MenStyle Weekend Tip: Gentleman’s Fair (Waregem Expo)

De grootste mancave van België 

We staan voor de vooravond van een (voor sommige onder ons toch) lang verlengd weekend. En voor zij die nog niets gepland hebben, of voor zij die hun planning toch nog kunnen wijzigen hebben we een interessant event voor echte venten, de Gentleman’s Fair.

De Gentleman’s Fair is ondertussen aan haar vijfde editie toe. Het was het eerste en is nog steeds het énige event in België voor de hedendaagse man: reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horlogerie… Meer dan 100 exposanten, waaronder onder andere onze vrienden van Luxury For Men en Bentley,  brengen een leuk en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen.

Bezoek de grootste man cave van België en ontdek ook de stijlvolle Gentleman’s Club waar je kan genieten van een heerlijk glas whisky aan het haardvuur of je vrienden uitdagen voor een spannend spelletje biljart.

Plaats? Waregem Expo van 11 tem 14 november. Tickets vind je HIER.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mathieu Damiens (@gentlemansfair)

You May Also Like

Verdien jij je geld al met online poker?

Online poker zit duidelijk in de lift! Phil Ivey, een naam die je wellicht ...

Kamperen met een Skoda Enyaq? Dat doe je met een Enyaq FestEval

Laat Pukkelpop, WeCanDance of Kamping Kitsch maar komen  Roadtrippen met een elektrische auto? Het ...

Met deze relatiegeschenken scoor jij dit eindejaar

Want ook jouw klanten verdienen een cadeautje We naderen november en na november is ...