MenStyle Weekend Tip: Gentleman’s Fair (Waregem Expo)

De grootste mancave van België 

We staan voor de vooravond van een (voor sommige onder ons toch) lang verlengd weekend. En voor zij die nog niets gepland hebben, of voor zij die hun planning toch nog kunnen wijzigen hebben we een interessant event voor echte venten, de Gentleman’s Fair.

De Gentleman’s Fair is ondertussen aan haar vijfde editie toe. Het was het eerste en is nog steeds het énige event in België voor de hedendaagse man: reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horlogerie… Meer dan 100 exposanten, waaronder onder andere onze vrienden van Luxury For Men en Bentley,  brengen een leuk en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen.

Bezoek de grootste man cave van België en ontdek ook de stijlvolle Gentleman’s Club waar je kan genieten van een heerlijk glas whisky aan het haardvuur of je vrienden uitdagen voor een spannend spelletje biljart.

Plaats? Waregem Expo van 11 tem 14 november. Tickets vind je HIER.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mathieu Damiens (@gentlemansfair)

You May Also Like

boogo-ice-cream

Wanneer ijs en alcohol elkaar vinden! MenStyletest Boogo Ice Cream…

Wanneer ik zeg “Netflix, een pot roomijs en een glas alcohol”, dan beschrijf ik ...

Opnieuw leven in de brouwerij met summer BREW

Een nieuwe zomer-hotspot tussen de brouwketels van een ‘Bolleke De Koninck De bekende pop-up loods ...

Slim wijn kopen doe je zo

Er is enorm veel keus wanneer het gaat om wijn en de ene wijn ...