Zorgt ‘warme bakker’ voor ‘heet feestje’ op The Day Before Tomorrow?

Louis Dellafaille belooft intiem feestje op ChitChat stage.

Het wordt stilaan een goede gewoonte: Louis Dellafaille host deze zomer weer ‘zijn’ ChitChat stage op het Antwerpse openairfestival The Day Before Tomorrow (24/8). Als we hem mogen geloven – en waarom zouden we dat niet doen? – belooft het als vanouds een fantastisch event met vele toppers te worden. “The Day Before Tomorrow, da’s één grote familie“, bevestigt bezige bij Dellafaille die naast DJ ook als ondernemer bij de gelijknamige Bakkerij Dellafaille, Luigi’s en het gloednieuwe Jimmyz de handen meer dan vol heeft.

Het wordt een drukke zomer voor Louis Dellafaille. Hij trekt niet alleen het hele land rond met zijn ChitChat-concept. Als manager – de jongste generatie – van de bekende Antwerpse Bakkerij Dellafaille én partner bij de hippe pizzatent Luigi’s wist hij best al wat te doen. Begin deze maand opende hij met Jimmyz, bekend om zijn smashed burgers op evenementen en feestjes, ook nog eens zijn eerste vaste locatie in De Wilde Zee in Antwerpen. “Ach, het is allemaal een kwestie van een goede voorbereiding en on top of things blijven“, bekent hij. En zo kijkt Louis met veel goesting uit naar een nieuwe passage op The Day Before Tomorrow, waar hij eind augustus de ChitChat stage host.

ChitChat? Ik kan het concept nog het best omschrijven als een romantisch, geheimzinnig, intiem feestje. We houden het bewust exclusief en klein, en dat helpt wel om ‘hot’ te blijven. Ik doe het nu al vier jaar, da’s niet slecht voor een nightlife concept. Op ChitChat kan iedereen zich helemaal uitleven en zichzelf zijn. Mensen kleden zich echt op om te komen. Echt tof“, legt Louis Dellafaille van ChitChat uit.

Die romantische sfeer probeert hij ook te creëren op een intussen toch flink uit de kluiten gewassen festivalwei van TDBT. Met behulp van warme, rode belichting, bijvoorbeeld. “The Day Before Tomorrow is sowieso altijd een ‘intiem’ gebeuren. Heel veel mensen kennen elkaar hier. Je komt altijd bekende gezichten tegen. En die familie wordt elk jaar groter. Waar vind je tegenwoordig nog een plek waar jongeren met hun ouders komen feesten? Da’s uniek.

The Day Before Tomorrow, zaterdag 24 augustus, Park Van Brasschaat
Tickets en info: thedaybeforetomorrow.be
Wave 3 van de ticketsale van TDBT is nu online! ​

 

You May Also Like

MenStyle On Tour: Pré-Autosalon BMW in Wijndomein Valke Vleug

Freude am Fahren De sympathieke dames en heren weten hoe ze journalisten in de ...

MenStyle Weekend Tip: Kamping Kitsch Club (en het Ja-woord van onze Mister C.)

De laatste 500 tickets zijn nu beschikbaar Tijd om de gouden kettingen en zweetbandjes ...

MenStyle Tip: Barbershop Ground Zero by Roel Melis

De geknipte man, deze prijswinner! Vergeet de (sorry voor de misschien niet zo ‘woke’ ...