Gucci en Xbox brengen exclusieve game case op de markt

Een samenwerking in kader van 20 jaar Xbox en (bijna) 100 jaar Gucci

Volgende week gaat ‘House of Gucci’ in première, Het Amerikaans, biografisch misdaaddrama onder regie van Ridley Scott. De film volgt het Italiaanse modehuis Gucci en in het bijzonder het leven van zaakvoerder Maurizio Gucci en diens echtgenote Patrizia. De hoofdrollen worden vertolkt door Adam Driver, Lady Gaga, Jared Leto, Al Pacino en Salma Hayek. Om maar te situeren… Gucci is all over the place de laatste dagen.

Maar er is nog een première voor het Italiaanse modehuis. En laat duidelijk zijn dat de gamers met de attitude van een patser dit horen klinken als muziek in de oren. Zo gaat Gucci exclusief de samenwerking aan met Xbox en tillen ze zo de markt van de game cases naar een ander level.

Zo brengen ze 100 van deze koffers, goed voor een stukprijs van om en bij de $10.000 op de markt, oftewel zo’n dikke tien keer meer dan een normale Xbox game case. Of je één van die honderd stuks kan bemachtigen? De kans is klein want een paar uur na de aankondiging blijken ze al allemaal verkocht te zijn. Het zal ons dan ook niet verbazen dat deze exclusieve stukken snel en voor veel meer zullen terug te vinden zijn op de betere ’tweedehands’-sites.

Meer info? Klik HIER.

 

You May Also Like

5 cosmeticamerken voor de perfecte man…u smeert toch ook?

Jij smeert nog niet? Schande! Je huid verzorgen is belangrijk, en meer en meer ...

Deze sneakers stalen de show tijdens inauguratie van Joe Biden

Dior x Air Jordan 1 Het opvallendste en meest besproken item over de inauguratie ...