Islander Raphaella gaat voor het kroontje van Miss Fashion (Interview)

Wie MenStyle, of in onze jeugdige periode Whatmatters een beetje gevolgd heeft kent ongetwijfeld Raphaella Deuringer. Deze knappe blondine merkten we al eerder op en dat is ook de productie van Love Island niet ontgaan. Ze dropte de mooie hinde in een villa op een zonnige locatie in de hoop dat zij daar haar droomprins zou kunnen strikken. Maar hoe verloopt het nu, een aantal maanden na dit experiment? En waar is ze nu allemaal mee bezig? Wél, wij vroegen haar de kleren van het lijf. Het is zomer voor iets, nietwaar?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RAPHIE 💜 (@raphaelladeuringer)

Hoi Raphaella, lang geleden! Hoe gaat het echt met u?
Eigenlijk voor het moment heel goed. Ik denk dat de zomer er wel voor iets tussenzit! Het is wel niet zo’n goed weer maar ik ben al een paar keer op vakantie gegaan, dus denk dat dat ook wel helpt. En er staan nog wat heel leuke dingen op de planning dus dat is altijd fijn!

Even een flashback…hoe kijk je terug op je deelname aan Love Island?
Heel positief! Het was een ervaring om absoluut nooit meer te vergeten, once in a lifetime experience!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RAPHIE 💜 (@raphaelladeuringer)

Dat hebben we gezien! Wat heb je er uiteindelijk uitgehaald?
Het was voor mij vooral een heel leerrijke ervaring, ik weet wat ik absoluut wel en niet wil in een relatie. Maar vooral in een man dan…

En heb je die dan gevonden, of als je tussen de regels leest, hoe zit het dan nu in de liefde?
Heel goed!

Mooi zo! Praatjes vullen geen gaatjes maar toch, hoe ben je verleid of ben je te verleiden?
Goh, als iemand gewoon zichzelf is en met zijn twee voetjes op de grond staat is dat heel belangrijk. Daarnaast iemand met veel humor, respect en vooral iemand die loyaal is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RAPHIE 💜 (@raphaelladeuringer)

Mooie eigenschappen! Om terug te komen op je antwoord op vraag één, waar ben je dan nu vooral mee bezig?
Momenteel ben ik vooral bezig met Instagram maar vanaf september wil ik ook met iets nieuws beginnen! Daar bovenop doe ik mee aan Miss Fashion, de finale is al op 28 augustus! Dus ben wel echt suuuuper benieuwd!

Miss Fashion? Vertel daar eens iets meer over?
Aangezien ik al een paar jaar wat ervaring heb in de ‘missenwereld’ en de vraag kreeg om mee te doen aan Miss Fashion, dacht ik why not?! Het is een heel familiale verkiezing waar respect en eerlijkheid op de eerste plaats staat en dat is voor mij gewoonweg super belangrijk! We hebben allerlei work shops, fotoshoots, activiteiten, dus we gaan nog een hele fijne laatste drie weken tegemoet!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RAPHIE 💜 (@raphaelladeuringer)

Wat zijn je ambities hier?
Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet wil winnen hé? Ik denk uiteraard als je je inschrijft dat je wil winnen. Als je al niet in jezelf gelooft, laat staan dat een jury dat in jou gelooft. Ik heb mijn uiterste best gedaan, vooral op social media, omdat ik van mijzelf ook weet dat dat mijn sterkste punt is! Maar, op het einde van de dag, beslist de jury! Maar fingers crossed!

Kijk, onze vingers liggen al over elkaar. Maar wat kunnen we nog doen? Hoe kan men jou hierin steunen?
Geen betalende sms’en deze keer, haha! Gewoon via onderstaande link, helemaal naar beneden scrollen, mijn naam aantikken en gewoon op enter drukken! Iedereen kan ook maar 1x stemmen!

Bij deze, klikken en stemmen maar!

https://missfashionofficial.be/index.php/finalists/

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RAPHIE 💜 (@raphaelladeuringer)

Wat wil je nog kwijt aan onze lezers?
Ik wil jullie alvast super hard bedanken aan iedereen die gaat stemmen of die het artikeltje heeft gelezen, doet me alvast super veel plezier!

En ons ook! Maar voor je gaat… nog tijd voor een vluggertje?
Gelukkig weet ik wat er nu gaat komen…dus bring it on…

Wat niemand over mij weet is…dat ik geen chocolade of pasta lust
Mijn favoriete reisbestemming is…Mexico of Italië
Mijn favoriete designer is…Chanel!
Bikini of lingerie? Bikini
Als ik de lotto win dan…ga ik denk ik is goed op reis en een beetje shoppen, maar denk dat de rest vooral geïnvesteerd zal worden

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RAPHIE 💜 (@raphaelladeuringer)

Ik ben het meest trots op…goh, eerlijk gezegd op dat ik altijd mijn dromen achterna ga
Als ik iets aan mezelf zou veranderen…zijn het dunnere benen? Haha
Als ik Netflix kijk ik naar…Outer Banks
Ik word helemaal wild van…eten….. hahahahaha

Maar geen pasta of chocolade! Bedankt voor je kostbare tijd en heel veel succes met alles wat je nu en in de toekomst nog onderneemt! Wij blijven het met plezier volgen!


You May Also Like

Interview met Esteban Ocon over Bell & Ross en zijn speciale Spa-helm

Bij Alpine  Horloges en F1… twee werelden die vlot pols aan pols gaan. Zo ...

Vlaamse Pareltjes XXXII: Ly Pauwels

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...