Nuki lanceert integratie met Huawei-smartwatches voor nog makkelijkere toegang tot je woning

Nooit nog sleutels in jouw broekzak…

Je kent het wel, na een avondje doorzakken met de vrienden thuiskomen en je sleutels niet vinden. Had je ze überhaupt wel bij? En ligt jouw muze ondertussen in dromenland en is het een slecht idee ze wakker te bellen? Allemaal verleden tijd nu! Vanaf nu kan je stiekem en geruisloos binnenkomen met deze handige tool.

Want met de integratie in Huawei-wearables, wil Nuki gebruikers nog meer mogelijkheden geven om zonder sleutel toegang te hebben tot hun woning. Zelfs je smartphone is nu niet meer nodig.

Bij het begin van Nuki hadden de oprichters één doel voor ogen: mensen eenvoudiger en slimmer toegang geven tot hun woning zonder sleutels. De Nuki Smart Lock zorgt ervoor dat gebruikers hun smartphone, een van de Nuki-accessoires of hun smartwatch als sleutel kunnen gebruiken. “In 2019 kondigden we reeds de integratie met de Apple Watch aan en eerder dit jaar werd het mogelijk om de Nuki Smart Lock te bedienen met Garmin- en Samsung-smartwatches”, aldus Martin Pansy, oprichter en CEO van Nuki. “Of je nu een Apple Watch, Garmin, Android Wear, Samsung Galaxy Watch of Huawei Watch hebt, vanaf nu heb je je Nuki-app aan je pols en is de status van je deur binnen handbereik.”
Geen smartphone meer nodig
Door de integratie van de Nuki-app in Huawei-smartwatches, kan je nu zelfs zonder smartphone op pad. Eens je smartwatch is gekoppeld en volledig in ingesteld, is het niet langer nodig om je smartphone bij je te hebben. De Huawei-smartwatch kan namelijk op zichzelf de Nuki Smart Lock vergrendelen en ontgrendelen. Enerzijds is dit handig voor sporters die niet graag een smartphone meenemen tijdens een work-out. Anderzijds is het een alternatief voor een lege smartphonebatterij. Net zoals je smartphone of een van de accessoires zoals de Fob of het Keypad, kan je horloge nu je sleutel zijn!

Beschikbaarheid

De Nuki-app is nu gratis beschikbaar voor alle compatibele Huawei-smartwatches. Voor de setup moet de smartwatch gekoppeld zijn met je smartphone via de Huawei Health-app. Bekijk deze blog op de Nuki-website voor gedetailleerde informatie over de werking van de integratie.

You May Also Like

Waarom je je iPhone goed moet beschermen?

Je smartphone kost vaak een fortuin. Zeker nu de festivals eraan komen, je telefoon ...

Ravissante pikante Marissa Galle vertelt ons alles over CES 2020

Naar jaarlijkse traditie… Ooit al gehoord van CES? Wél, zij die ons al een ...

Heren van MenStyle worden echte “Handymannen”!

We steken de handen uit de mouwen… Ok, in tijden van Love Island worden ...