F1 2021 komt met nieuwe story mode

Om naar uit te kijken

Ook fan van Drive to Survive op Netflix? Wel, dan hebben we goed nieuws want ook in de F1 2021 game komt een nieuwe modus die veel weg heeft van de Netflix-serie over de snelste helden van onze planeet.

Het is dan ook een uitdaging voor de makers om elk jaar met nieuwigheden af te komen, denk maar aan nieuwe circuits, nieuwe regels, auto’s die er steeds weer anders uitzien,… . Dit jaar komen ze ook met een story mode met de naam ‘Braking Point’, dat we ook al wel eens zagen als  ‘The Journey’ in Fifa 18. Concreet krijg je filmpjes van jezelf en andere coureurs te zien tussen de races door. Dit moet wat meer dynamiek geven.

Zo start je een paar jaar terug in de tijd en start je in de Formule 2. Na twee jaar heb je dan de kans om bij een van de mindere goden in het F1-veld een contract te tekenen, zoals bijvoorbeeld Aston Martin, Alpha Tauri, Alfa Romeo, Haas of Williams. Uiteraard is er in deze modus ook een belangrijke rol weggelegd om je PR te verzorgen, denk maar aan interviews geven, je social media updaten,… uiteraard allemaal zonder jouw prestaties uit het oog te verliezen, want daar draait het om in deze story mode… zo snel mogelijk wereldkampioen F1 worden.

Hier alvast de trailer…


Foto’s: F1 2021

You May Also Like

Met deze Cheat Codes ben jij de GTA 5-baas onder jouw vrienden

Beetje valsspelen?  Het zit in onze natuur, steeds de beste, sterkste,… willen zijn. En ...

Asphalt 9: Legends lanceert de Lamborghini Revuelto eSports Challenge

Gesp je stevig vast en maak je klaar voor een adembenemende rit… Klaar voor ...

Hier is aflevering 8 van BOSS 9 (video)

De verrassingsquiz Technische kennis, pokergeschiedenis, GGPoker’s vlaggenschipcampagnes of zelfs de TDA-reglementen… Het is tijd ...