Schol! Brussel opent twee bierspa’s in mei

Al drinkend relaxen…

Na Tsjechië, IJsland en Hongarije, waar bierbaden al meer ingeburgerd zijn, kan ons land, nota bene een bierland bij uitstek, niet achterblijven. Zo kan je vanaf mei, tenminste als COVID niet teveel roet meer in het bad gooit, in het Brusselse wellnesscenter Bath & Barley en de Good Beer Spa terecht voor een wellness verwensessie dat bulkt van hop, gerst, gist en water.

Zo bieden beide bierspa’s een intense rust en ontspanning aan voor jou en jouw luierende vrienden in een jacuzzi met tapkraan en kwaliteitsbier. Je ligt dus niet alleen in bier, je kan tegelijk ook een fris biertje tappen.

In 37°C warm bier liggen? Wat weinig mensen weten is dat dit een positief effect heeft. Bier is rijk aan vitamine B wat een positief effect heeft op onze huid en haarvaten. Verder vermindert het stress en verbetert het jouw bloedcirculatie. Gist verzacht en is dan weer erg goed voor je weelderige haardos. Hop, dat ander ingrediënt is rijk aan antioxidanten en word je aangeboden via een scrub.

Maar er is meer. De founders en echte bierkenners van Bath & Barley en de Good Beer Spa  bekijken dit project wel als een totaalconcept en mikken met hun spa’s én hun bierkennis op bierliefhebbers uit de hele wereld. En omdat je best ook een ‘filmpje’ legt, is er uiteraard ook de mogelijkheid om foodsharing-gerechten te bestellen.

Hebben jullie er al zin in gekregen? Vanaf 1 mei kan je je badje bestellen. Hoe? Via hun website.

Foto’s: Bath & Barley

 

You May Also Like

TA-NNIN “urban street wine”, onze nieuwe hotspot op ‘Het Zuid’ in Antwerpen

Nog eventjes geduld… Terwijl wij ons netjes aan de ‘Blijf in uw kot’ houden, ...

Culinaire Ambiance gaat volledig digitaal met lancering AI-souschef

Culinaire content voor iedereen toegankelijke maken! Soit, het thuisfront hoeft dit niet te weten ...