Schol! Brussel opent twee bierspa’s in mei

Al drinkend relaxen…

Na Tsjechië, IJsland en Hongarije, waar bierbaden al meer ingeburgerd zijn, kan ons land, nota bene een bierland bij uitstek, niet achterblijven. Zo kan je vanaf mei, tenminste als COVID niet teveel roet meer in het bad gooit, in het Brusselse wellnesscenter Bath & Barley en de Good Beer Spa terecht voor een wellness verwensessie dat bulkt van hop, gerst, gist en water.

Zo bieden beide bierspa’s een intense rust en ontspanning aan voor jou en jouw luierende vrienden in een jacuzzi met tapkraan en kwaliteitsbier. Je ligt dus niet alleen in bier, je kan tegelijk ook een fris biertje tappen.

In 37°C warm bier liggen? Wat weinig mensen weten is dat dit een positief effect heeft. Bier is rijk aan vitamine B wat een positief effect heeft op onze huid en haarvaten. Verder vermindert het stress en verbetert het jouw bloedcirculatie. Gist verzacht en is dan weer erg goed voor je weelderige haardos. Hop, dat ander ingrediënt is rijk aan antioxidanten en word je aangeboden via een scrub.

Maar er is meer. De founders en echte bierkenners van Bath & Barley en de Good Beer Spa  bekijken dit project wel als een totaalconcept en mikken met hun spa’s én hun bierkennis op bierliefhebbers uit de hele wereld. En omdat je best ook een ‘filmpje’ legt, is er uiteraard ook de mogelijkheid om foodsharing-gerechten te bestellen.

Hebben jullie er al zin in gekregen? Vanaf 1 mei kan je je badje bestellen. Hoe? Via hun website.

Foto’s: Bath & Barley

 

You May Also Like

BelRoy’s, uw cocktailservice aan huis in warme corona-dagen

#cocktailsnippeninuwkot “Deze namiddag is het opnieuw in de meeste streken droog, zonnig en warm. ...

Voor u getest: Silverspoon catering aan huis

‘Creations at home’ voor culinair najaar en dolle eindejaarsfeesten in veilige bubbels Of we ...

STABLE zet gastronomische stallen open

Nieuwe totaalbeleving bewandelt in voormalig koetshuis pad van pure keuken… STABLE heeft zijn intrek ...