Vlaamse Pareltjes LXIV (64): Laura Papen

Vlaanderen boven!

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Laura Papen (@laupapen)

Vandaag zetten we de knappe Laura Papen in de kijker. Deze knappe blondine is al minstens even sympathiek als haar erg gekende zus, Marisa Papen. Dat ook Laura de juiste genen heeft meegekregen is bewijzen vele prachtige foto’s op Instagram. Volgens beroeren, het zit ‘em in de Papen-DNA.

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected]


 

Cover: Instagram

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XLV: Xira Geeraerts

Eentje uit de showbizz Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere ...

Chrissy Teigen doekt Twitter-account op na teveel negatieve commentaar

“This no longer serves me as positively as it serves me negatively, and I ...

Vlaamse Pareltjes XVIII: Alexandra Blanckaert

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...