Toyota Yaris GR bodykit door Prior Design is bruut, bruter,…

Bruutst…

De verrassing van 2020? Ongetwijfeld de Toyota GR Yaris. Onze huisfotograaf ‘Herr Fred‘ mocht er al eens van proeven en ook wij staan te popelen om nog ergens tussen die volle wachtlijst de GR met nummerplaat ‘Toyota 2’ te geraken om een uitgebreide Menstyle (video) Road Test te maken. Hopelijk worden bij deze onze paasbeden aanhoort.

Soit, maar voor zij waar het nog bruter, breder, luider,… kan is er de Duitse tuningfirma Prior Design. Zij beloven, mits genoeg interesse, deze bodykit voor de GR Yaris. Bredere wielkasten, dikke achterspoiler, nieuwe velgen, splitter, nieuwe zijskirts,… doen al snel geloven dat dit beestje uit het WRC-veld is geplukt… een veld waarin hij ook zonder deze extra’s niet misstaat.

Of je met deze bodykit ook kan scheuren over onverhard rally-terrein? Mogen we onze joker inzetten?

You May Also Like

Alpine A110 komt als ‘Légende GT Special Edition’

Gelimiteerd op 300 stuks Tot op de dag van vandaag had je drie uitvoeringen van ...

Hier zijn de eerste beelden van de gloednieuwe BMW i4

Na de concept, nu het echte werk… Op de jaarlijkse conferentie van BMW Group ...

Hier is de langverwachte nieuwe BMW 4-reeks

Er zijn al liters inkt over gevloeid… Bij manier van spreken dan natuurlijk want ...