Toyota Yaris GR bodykit door Prior Design is bruut, bruter,…

Bruutst…

De verrassing van 2020? Ongetwijfeld de Toyota GR Yaris. Onze huisfotograaf ‘Herr Fred‘ mocht er al eens van proeven en ook wij staan te popelen om nog ergens tussen die volle wachtlijst de GR met nummerplaat ‘Toyota 2’ te geraken om een uitgebreide Menstyle (video) Road Test te maken. Hopelijk worden bij deze onze paasbeden aanhoort.

Soit, maar voor zij waar het nog bruter, breder, luider,… kan is er de Duitse tuningfirma Prior Design. Zij beloven, mits genoeg interesse, deze bodykit voor de GR Yaris. Bredere wielkasten, dikke achterspoiler, nieuwe velgen, splitter, nieuwe zijskirts,… doen al snel geloven dat dit beestje uit het WRC-veld is geplukt… een veld waarin hij ook zonder deze extra’s niet misstaat.

Of je met deze bodykit ook kan scheuren over onverhard rally-terrein? Mogen we onze joker inzetten?

You May Also Like

Zo ontstond de bliksemsnelle Alfa Romeo GTA(m)

Een beestje!  Aan het einde van een jaar dat in het teken stond van ...

Maserati GranTurismo PrimaSerie: Snel zijn is de boodschap

Een understatement  Dat een Maserati snel moet zijn, dat wist je waarschijnlijk al. Is ...

MenStyle Road Test: Fiat 500e La Prima Cabrio

Waan je even Leonardo DiCaprio In tegenstelling tot zijn alter ego in The Wolf ...