Toyota Yaris GR bodykit door Prior Design is bruut, bruter,…

Bruutst…

De verrassing van 2020? Ongetwijfeld de Toyota GR Yaris. Onze huisfotograaf ‘Herr Fred‘ mocht er al eens van proeven en ook wij staan te popelen om nog ergens tussen die volle wachtlijst de GR met nummerplaat ‘Toyota 2’ te geraken om een uitgebreide Menstyle (video) Road Test te maken. Hopelijk worden bij deze onze paasbeden aanhoort.

Soit, maar voor zij waar het nog bruter, breder, luider,… kan is er de Duitse tuningfirma Prior Design. Zij beloven, mits genoeg interesse, deze bodykit voor de GR Yaris. Bredere wielkasten, dikke achterspoiler, nieuwe velgen, splitter, nieuwe zijskirts,… doen al snel geloven dat dit beestje uit het WRC-veld is geplukt… een veld waarin hij ook zonder deze extra’s niet misstaat.

Of je met deze bodykit ook kan scheuren over onverhard rally-terrein? Mogen we onze joker inzetten?

You May Also Like

BMW instrueert hoe je met driften met een BMW M8 Competition (video)

Sideways…the best days! Of we al driftervaring hebben? Wél, dankzij BMW mochten we al ...

Ferrari P80/C…one of a kind!

Een uniek exemplaar… Helaas gaan we deze krachtpatser nooit op de openbare weg zien ...

AirCar maakt geslaagde testvlucht van 35 minuten

Gedaan met aanschuiven op de E34/E313 De toekomst lacht ons toe als we de ...