Toyota Yaris GR bodykit door Prior Design is bruut, bruter,…

Bruutst…

De verrassing van 2020? Ongetwijfeld de Toyota GR Yaris. Onze huisfotograaf ‘Herr Fred‘ mocht er al eens van proeven en ook wij staan te popelen om nog ergens tussen die volle wachtlijst de GR met nummerplaat ‘Toyota 2’ te geraken om een uitgebreide Menstyle (video) Road Test te maken. Hopelijk worden bij deze onze paasbeden aanhoort.

Soit, maar voor zij waar het nog bruter, breder, luider,… kan is er de Duitse tuningfirma Prior Design. Zij beloven, mits genoeg interesse, deze bodykit voor de GR Yaris. Bredere wielkasten, dikke achterspoiler, nieuwe velgen, splitter, nieuwe zijskirts,… doen al snel geloven dat dit beestje uit het WRC-veld is geplukt… een veld waarin hij ook zonder deze extra’s niet misstaat.

Of je met deze bodykit ook kan scheuren over onverhard rally-terrein? Mogen we onze joker inzetten?

You May Also Like

Bentley Bentayga? Extreme dudes gaan voor de Bengala

De meest extreme Bentley ooit… Luxueuzer cruisen in een SUV als de Bentley Bentayga ...

Next level: Bentley Continental GT W12 Speed

What’s in the name Een kleine drie jaar na zijn lancering mag de Bentley Continental ...

MenStyle Road Test: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 100° Anniversario

Puur genieten Alfa Romeo stelde niet zo lang geleden de facelift van de Giulia ...