Bad chick Bhad Bhabie verdient 1 miljoen dollar op 6 uur ‘OlyFans-tijd’

‘From now on I’m gonna do whatever the f*ck I want’

Bhad Bhabie, Danielle Bregoli op het paspoort, is een Amerikaanse rapster die bekend werd door de meme “Cash me outside, how ‘bout dah?” na haar verschijning in een aflevering van Dr. Phil in september 2016.

Daar was ze, op 13-jarige leeftijd, samen met haar moeder te zien in Dr. Phil, waar Bregoli’s gedrag werd besproken. Ze stal onder andere auto’s, wat ze diezelfde dag ook gewoon deed bij een werknemer van het programma. Ze werd gigantisch populair en durfde zelfs te beweren dat het programma veel kijkcijfers heeft door haar.

Afgelopen week werd ze 18 en ‘From now on I’m gonna do whatever the f*ck I want‘, liet ze weten. En ze voegt daad bij woord. Zo maakte ze een OnlyFans-account aan die een dag later alle records brak die er te braken waren. Zes uur na het aanmaken had ze al meer dan één miljoen dollar binnengerijfd.

You May Also Like

Sylvie Meis, model van ‘den Aldi’

Neem het gerust letterlijk… Je kent ongetwijfeld de uitdrukking ‘van den Aldi’ waarin we ...

Amy, opnieuw een Sonck die scoort!

Pa kijkt vol bewondering toe aan de zijlijn… Wie kent er nog Wesley Sonck? ...

Voluptueuze Luna Stevens lanceert eigen lingeriecollectie

Wanneer je dacht dat 2020 in mineur zou eindigen… Een jaar om snel te ...