Bad chick Bhad Bhabie verdient 1 miljoen dollar op 6 uur ‘OlyFans-tijd’

‘From now on I’m gonna do whatever the f*ck I want’

Bhad Bhabie, Danielle Bregoli op het paspoort, is een Amerikaanse rapster die bekend werd door de meme “Cash me outside, how ‘bout dah?” na haar verschijning in een aflevering van Dr. Phil in september 2016.

Daar was ze, op 13-jarige leeftijd, samen met haar moeder te zien in Dr. Phil, waar Bregoli’s gedrag werd besproken. Ze stal onder andere auto’s, wat ze diezelfde dag ook gewoon deed bij een werknemer van het programma. Ze werd gigantisch populair en durfde zelfs te beweren dat het programma veel kijkcijfers heeft door haar.

Afgelopen week werd ze 18 en ‘From now on I’m gonna do whatever the f*ck I want‘, liet ze weten. En ze voegt daad bij woord. Zo maakte ze een OnlyFans-account aan die een dag later alle records brak die er te braken waren. Zes uur na het aanmaken had ze al meer dan één miljoen dollar binnengerijfd.

You May Also Like

Volgt na Miss Antwerpen ook de kroon van Miss België voor Véronique Michielsen

Als eerste Ecuadoraanse die een respectabele Miss-titel in België veroverde staan alle ogen gericht ...

Jasper Erkens legt met nieuwe plaat ‘Limbo Terminal’ de lat hoog (Interview)

Geboren in België. Gevormd door de wereld. Brussel. Amsterdam. Londen. Sommige mensen worden pas wakker ...

Dumpert-schatje Sylvana lanceert eigen boxer-lijn

Wie wil er nu geen Syl aan de bil?  Wie kent Sylvana IJsselmuiden niet? ...