Bad chick Bhad Bhabie verdient 1 miljoen dollar op 6 uur ‘OlyFans-tijd’

‘From now on I’m gonna do whatever the f*ck I want’

Bhad Bhabie, Danielle Bregoli op het paspoort, is een Amerikaanse rapster die bekend werd door de meme “Cash me outside, how ‘bout dah?” na haar verschijning in een aflevering van Dr. Phil in september 2016.

Daar was ze, op 13-jarige leeftijd, samen met haar moeder te zien in Dr. Phil, waar Bregoli’s gedrag werd besproken. Ze stal onder andere auto’s, wat ze diezelfde dag ook gewoon deed bij een werknemer van het programma. Ze werd gigantisch populair en durfde zelfs te beweren dat het programma veel kijkcijfers heeft door haar.

Afgelopen week werd ze 18 en ‘From now on I’m gonna do whatever the f*ck I want‘, liet ze weten. En ze voegt daad bij woord. Zo maakte ze een OnlyFans-account aan die een dag later alle records brak die er te braken waren. Zes uur na het aanmaken had ze al meer dan één miljoen dollar binnengerijfd.

You May Also Like

Welcome to Rani’s World (Interview)

En die wereld bevindt zich in Brasschaat. De gemeente gekend voor zijn burgemeester Jan Hesp, ...

June Peers…het knapste wat Antwerpen te bieden heeft

En ver daarbuiten… Ok, wij hebben er ook niet voor gekozen maar wij zijn ...

Knappe vrijbuiter Marisa Papen haalt herinneringen op aan Portugal

En wij zijn blij dat we ze mee mogen beleven… Als er één model ...