Mini Electric mosaert, wanneer automotive & fashion hand in hand gaan

Formidable

MINI Belux en het Belgische creatieve label mosaert, waar onder andere Stromae één van de drijvende krachten is, hebben een collab gecreëerd met als gemene deler duurzaamheid, design, elegantie en lifestyle de plak zwaaien. Uitkomst? Een exclusieve MINI Electric mosaert Edition waarvan maximaal 400 stuks zullen geproduceerd worden.

Deze Mini, met Belgisch tintje, is niet exclusief voor de Belgische markt. Hippe en trendy inwoners van Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland en m’as-tu-vu belastingparadijsje Monaco kunnen hun handtekening onder een bestelbon zetten in ruil voor minstens 41.200 euro.

De MINI Electric mosaert special edition biedt “een sterke impact en versterkt de reeds iconische vormgeving” aldus de designers die kozen voor een combinatie van het iconische  British Racing Green en de gele accentkleur van de geëlektrificeerde MINI modellen.

Onderhuids verandert er weinig. Zo krijg je ook hier een 184 pk sterke elektromotor en 32,6 kWh (28,9 kWh netto) batterijpack. Daarmee spurt je van 0 naar 100 in 7,3 seconden en geraak je er (WLTP-gewijs) 225 kilometer ver mee.

Meer informatie op mini.be/mosaert!

You May Also Like

Bentley Bentayga? Extreme dudes gaan voor de Bengala

De meest extreme Bentley ooit… Luxueuzer cruisen in een SUV als de Bentley Bentayga ...

Jeep Wrangler Rubicon 392 is brute terreinwagen met 6.4-liter V8

Effe Greta bellen… Het niet altijd zo vrolijk kind zal er na het zien ...

Uitgeregende Alfa Romeo F1-piloten veilden materiaal voor slachtoffers overstromingen

Oh ironie… Van een kale natte reis gesproken. Meer kunnen we helaas niet berichten ...