Mini Electric mosaert, wanneer automotive & fashion hand in hand gaan

Formidable

MINI Belux en het Belgische creatieve label mosaert, waar onder andere Stromae één van de drijvende krachten is, hebben een collab gecreëerd met als gemene deler duurzaamheid, design, elegantie en lifestyle de plak zwaaien. Uitkomst? Een exclusieve MINI Electric mosaert Edition waarvan maximaal 400 stuks zullen geproduceerd worden.

Deze Mini, met Belgisch tintje, is niet exclusief voor de Belgische markt. Hippe en trendy inwoners van Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland en m’as-tu-vu belastingparadijsje Monaco kunnen hun handtekening onder een bestelbon zetten in ruil voor minstens 41.200 euro.

De MINI Electric mosaert special edition biedt “een sterke impact en versterkt de reeds iconische vormgeving” aldus de designers die kozen voor een combinatie van het iconische  British Racing Green en de gele accentkleur van de geëlektrificeerde MINI modellen.

Onderhuids verandert er weinig. Zo krijg je ook hier een 184 pk sterke elektromotor en 32,6 kWh (28,9 kWh netto) batterijpack. Daarmee spurt je van 0 naar 100 in 7,3 seconden en geraak je er (WLTP-gewijs) 225 kilometer ver mee.

Meer informatie op mini.be/mosaert!

You May Also Like

MenStyle On Tour: Quick drive Opel Astra Sports Tourer in Rüsselsheim

Even over en weer… Hoe het staat met onze ecologische voetafdruk? Mogen we deze ...

Welke generatie Audi RS6 is de snelste in dragrace? (video)

The battle is on! De Audi RS6 is de sportiefste versie van de populaire ...

Cupra Formentor VZ5 Taiga Grey, laat het beest los

De echte baby-Urus?  Heren, en ook dames, die Cupra wat kennen hebben ongetwijfeld al ...