Mini Electric mosaert, wanneer automotive & fashion hand in hand gaan

Formidable

MINI Belux en het Belgische creatieve label mosaert, waar onder andere Stromae één van de drijvende krachten is, hebben een collab gecreëerd met als gemene deler duurzaamheid, design, elegantie en lifestyle de plak zwaaien. Uitkomst? Een exclusieve MINI Electric mosaert Edition waarvan maximaal 400 stuks zullen geproduceerd worden.

Deze Mini, met Belgisch tintje, is niet exclusief voor de Belgische markt. Hippe en trendy inwoners van Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland en m’as-tu-vu belastingparadijsje Monaco kunnen hun handtekening onder een bestelbon zetten in ruil voor minstens 41.200 euro.

De MINI Electric mosaert special edition biedt “een sterke impact en versterkt de reeds iconische vormgeving” aldus de designers die kozen voor een combinatie van het iconische  British Racing Green en de gele accentkleur van de geëlektrificeerde MINI modellen.

Onderhuids verandert er weinig. Zo krijg je ook hier een 184 pk sterke elektromotor en 32,6 kWh (28,9 kWh netto) batterijpack. Daarmee spurt je van 0 naar 100 in 7,3 seconden en geraak je er (WLTP-gewijs) 225 kilometer ver mee.

Meer informatie op mini.be/mosaert!

You May Also Like

MenStyle Roadtest: Porsche Cayenne S E-Hybrid

Of we onze 3L diesel slurpende Duitser uit München een weekje zouden willen ruilen ...

MenStyle On Tour: Launch BMW M5 & vlammen op Spa-Francorchamps

Weer iets afgevinkt op onze bucket list… Afgelopen maandag, 22 juni, was een historisch ...

Hier zijn de eerste beelden van de gloednieuwe BMW i4

Na de concept, nu het echte werk… Op de jaarlijkse conferentie van BMW Group ...