Met Riot Control Simulator knuppel je elke betoger kort en klein

Brandend actueel…

Simualtor games, je hebt ze in alle geuren, kleuren, maten en gewichten. Waar het ooit begon met een flight simulator, heb je nu allerhande sim-racers, een bus simulator, train simulator, gras-maai simulator, brandweer simulator,… en ga zo maar eventjes door.

En voor zij die het wat hebben gehad met allerhande straatprotesten, betogingen en aanvallen op politieagenten is er nu de Riot Control Simulator. Letterlijk en figuurlijk brandend actueel.

In deze simulator game heb je de leiding over een ME-ploeg en ga je in gesprek met betogers om straatprotesten te bedwingen. En helpt het praten niet, of heb je gewoon eens keihard goesting om er op los te koeken, haal je toch gewoon de matrakken, waterkanon en andere hulpmiddelen boven. Simpel toch?

Als we de ontwikkelaars van Poolse Corpix Games en de uitgevers Games Box en Ultimate Games S.A. mogen geloven is de lancering van deze videogame, op PC, is gepland voor 2022. Later volgen nog de versies voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en zelfs Nintendo Switch.

Hier alvast de keiharde trailer…


 

You May Also Like

Leer poker op Twitch

Leer poker op Twitch De gamers onder ons kennen Twitch ongetwijfeld. Je vindt er ...

Gucci en Xbox brengen exclusieve game case op de markt

Een samenwerking in kader van 20 jaar Xbox en (bijna) 100 jaar Gucci Volgende ...

Hier is aflevering 6 van BOSS 9 (video)

De Escape Cube De 9 BOSS-finalisten gaan een weekendje verwend worden en dat is ...