Met Riot Control Simulator knuppel je elke betoger kort en klein

Brandend actueel…

Simualtor games, je hebt ze in alle geuren, kleuren, maten en gewichten. Waar het ooit begon met een flight simulator, heb je nu allerhande sim-racers, een bus simulator, train simulator, gras-maai simulator, brandweer simulator,… en ga zo maar eventjes door.

En voor zij die het wat hebben gehad met allerhande straatprotesten, betogingen en aanvallen op politieagenten is er nu de Riot Control Simulator. Letterlijk en figuurlijk brandend actueel.

In deze simulator game heb je de leiding over een ME-ploeg en ga je in gesprek met betogers om straatprotesten te bedwingen. En helpt het praten niet, of heb je gewoon eens keihard goesting om er op los te koeken, haal je toch gewoon de matrakken, waterkanon en andere hulpmiddelen boven. Simpel toch?

Als we de ontwikkelaars van Poolse Corpix Games en de uitgevers Games Box en Ultimate Games S.A. mogen geloven is de lancering van deze videogame, op PC, is gepland voor 2022. Later volgen nog de versies voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en zelfs Nintendo Switch.

Hier alvast de keiharde trailer…


 

You May Also Like

YouTuber MrBeast organiseert ‘Squid Game’ in real life

Met slechts één verschil… Moeten we ‘Squid Game’ nog voorstellen? Hoogstwaarschijnlijk niet. Fans van zowat ...

Met deze Cheat Codes ben jij de GTA 5-baas onder jouw vrienden

Beetje valsspelen?  Het zit in onze natuur, steeds de beste, sterkste,… willen zijn. En ...

Voor u getest: Battlekart (*****)

Mario Kart in real life… Je hebt VR gaming en je hebt nog iets ...