McDonald’s en Nissan lanceren 2022 GT-R NISMO

Fastfood, Fast Car…

Wie in Japan een Happy Meal bestelt krijgt er vanaf volgende week een Japanse auto, zoals de Nissan 2022 GT-R NISMO gratis en voor niks gratis bij… helaas een miniatuurmodel. Al hebben ze bij de bekendmaking van deze lancering wel een levensechte versie, in gouden carrosserie, onthuld.

De auto is herkenbaar aan een paar eigenschappen die gekend staan voor McDonald’s, zoals bijvoorbeeld de iconisch gouden boog. Zo is deze NISMO voorzien is van een reflecterend gouden laag.

Andere auto’s die je kan verzamelen met de Happy Meals zijn de Toyota 86, Suzuki Jimny en Mitsubishi Delica. De Happy Set Tomica Promo zoals deze heet, begint van 30 april tot 13 mei. Helaas voor ons, in Europa, is deze actie (nog) niet beschikbaar. Op zich zijn we daar niet heel erg rouwig om daar we een Happy Meal in onze holle tand kunnen steken.

Waar we wel rouwig om zijn is dat deze limited edition van de 2022 GT-R nergens te koop zal zijn. Het is een ‘one hit wonder’ al lijkt het ons niet uitgesloten dat we dit uniek exemplaar ooit op één of andere veiling zal te vinden zijn, weliswaar aan een veelvoud van zijn normale waarde.

Dan kan je misschien beter zelf naar een Nissan-dealer in de buurt rijden en een GT-R NISMO kopen. Sowieso een leuk speelkameraadje met zijn 600 pk sterke V6. Laat dat duidelijk zijn.

You May Also Like

Dit is de bestverkochte Rolls-Royce aller tijden

Dat gaan we morgen eens even van dichterbij bekijken Wie dacht dat een SUV ...

Eerste tests Porsche Taycan unaniem: Dit is de Tesla-Killer

Alle details worden binnen één maand onthuld… Niettegenstaande konden de heren van het erg ...

Bentley Mulliner Bacalar…zo gaan er geen 12 in een dozijn

Of net wel… Het is en blijft iets uitzonderlijks, de Bentley Mulliner Bacalar. Deze ...