Vlaamse Pareltjes LXII (62): Kimberly Herman

Vlaanderen boven!

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @kimberlyherman_

Vandaag zetten we de knappe Kimberly Herman in de kijker. We zagen deze inked-girl voor het eerst als één van de verleidsters in Temptation Island ’19, waar ze in eerste instantie zou deelnemen als koppel. Daar haar toenmalige relatie strandde voor ze naar het exotische eiland zou vertrekken, is ze maar gelijk vertrokken als verleidster. Van het vrijgezellen leven genieten heet dat dan. Met haar bijna 25.000 volgers op Instagram, is ze best al redelijk Insta-famous. Straf dat we zolang gewacht hebben ze hier te laten shinen.

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected]

You May Also Like

Nisa pakt het kroontje van Miss Exclusive in

Hadden wij dit niet voorspeld? Missverkiezingen, we weten ze wel te vinden. Of ze ...

Ook voor welgevormde Luna Stevens mag de zomer beginnen

De grenzen zijn open… Of toch bijna allemaal. En wie dit allemaal best wel ...

Te koop: Sylvie Meis bij ALDI

U hoort het goed… …’Van den Aldi’ is vaak een uitdrukking die we geven ...