Knappe en sympathieke Fien heeft alles wat jij in een vrouw wilt zien!

Mannen, ga er maar effe bij zitten. We hebben voor u de meest begeerlijke vrijgezel van het Westelijk, en bij uitbreiding ook gewoon het Oostelijk Halfrond gevonden. Een knappe jonge vrouw, met bijna een diploma Businessmanagement & Entrepreneurship op zak, die houdt van voetbal en volgens haar Insta ook nog eens graag kookt.Te mooi om waar te zijn? Neen hoor! We laten het ze je zelf even vertellen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fien Maddens (@maddensfien) op

Dag Fien, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Ik ben sociaal, vlot, behulpzaam, gevoelig en humoristisch.

Voeg daar gerust ook nog knap bij! Waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd?
Momenteel loop ik 9 weken stage, daarna ben ik afgestudeerd. Ik ben er nog niet uit of ik nog verder wil studeren of al wil gaan werken. Ik sta dus voor een belangrijke beslissing in mijn leven. Daarnaast probeer ik te genieten van leuke momenten met vrienden en familie. En zoals mijn volgers weten ben ik een grote voetbalfan dus kan je mij ook vaak terugvinden in de tribunes om spannende matchen mee te pikken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fien Maddens (@maddensfien) op

Een knappe humoristische vrouw die van van voetbal houdt…mannen, twee rijden aub! Mogen ze nog in de rij staan? Is er nog plaats voor iemand in de rij?
Daar is inderdaad nog een plaatsje in te vullen. Ik ben een super romantische persoon en deel graag mijn liefde met anderen. Al moet ik wel zeggen dat ik kieskeurig ben op vlak van liefde. Als ik voor iemand ga, ben ik ook heel serieus.

 

Hoe ben je te verleiden?
Ik val op mannen die ambities hebben en er staan in het leven. Voor mij is er niets zo aantrekkelijk als een zelfzekere man die weet wat hij wil. Er zijn dus geen makkelijke trucjes om mij ‘binnen te halen’, het is voor mij vooral belangrijk hoe een man overkomt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fien Maddens (@maddensfien) op

Dus geen kleffe openingszinnen…
Ik vind openingszinnen sowieso belachelijk. Hoe meer cliché ze zijn, hoe rapper ik afknap. Het domste wat ik heb gehoord was waarschijnlijk ‘ Ben jij een pauw? Want jij bent wauw.‘

Ik vind het net heel sexy als iemand ( zonder opdringerig te zijn ) op mij afstapt en een spontante conversatie begint.

Wij zijn spontaan de conversatie aangegaan op jouw sociale media, over sociale media gesproken, hoe belangrijk is dit voor je?
Vroeger had ik eigenlijk een veel groter profiel maar ik heb dit verwijderd omdat ik redelijk veel commentaar kreeg hierdoor. Ik ben er toch opnieuw mee begonnen en na 8 maanden heb ik toch wel weeral 4000+ volgers. Ik kan het niet ontkennen dat ik er gewoon heel graag mee bezig ben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fien Maddens (@maddensfien) op

Wat wil je ermee bereiken?
Het is iets waar ik graag mijn job van wil maken. Niet per se als influencer maar ik zou graag bedrijven helpen met hun marketingverhaal op sociale media. Ook is het altijd leuk als ik andere mensen kan inspireren met wat ik doe. Het is echt onvoorstelbaar wat je allemaal kan bereiken met sociale media.

Stel, we zien je terug binnen 5 jaar…waar zou je dan willen staan?
Ik zou heel graag een eigen zaak opstarten om consultancy te bieden aan bedrijven. Daarnaast zou ik graag iemand aan mijn zijde hebben die mij steunt in mijn ambities. Mijn grootste doel is vooral  gelukkig zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fien Maddens (@maddensfien) op

Geluk boven alles! Horen daar ook reizen bij? Of beter, welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Warme, paradijselijke eilanden zoals Mauritius, de Malediven,… Maar ik kan evengoed aangetrokken worden door landen met een rijke cultuur en mooie natuur. Zo werd ik verliefd op Canada toen ik er op reis ben gegaan enkele jaren gelden.

Wat was je laatste buitenlandse trip?
De laatste reis die ik maakte was met mijn ouders naar Side, in Turkije. Ik heb enorm genoten van die reis: de zon, lekker eten, de natuur en het gezelschap.

Nog iets wat je zeker nog kwijt wil?
Dat het heel makkelijk is om misleid te raken door sociale media. Vele mensen denken anderen te kennen omdat het lijkt alsof ze veel delen op sociale media. En toch ben ik heel gesloten over mijn privéleven. Oordeel niet te snel, je kent iemand niet omdat je die persoon gewoon volgt op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fien Maddens (@maddensfien) op

Bam, gelukkig ben je open genoeg om je vandaag toch een beetje bloot te geven…innerlijk dan. En voor we afsluiten, om je helemaal beter te leren kennen, hebben we nog snel een paar vluggertjes…

Shoot! 

Mijn favoriete designermerk is…
Louboutin
Mijn favoriete reisbestemming is…de Seychellen
Mijn favoriete stad is…
Boston, zo groot en toch zo charmant
Bikini of lingerie?
Lingerie!
Mooi dom of lelijk slim? Dan toch liever lelijk slim.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fien Maddens (@maddensfien) op

Geld is voor mij…Noodzakelijk
My ultimate crush is…Zac Efron, come at me baby!
Ik word helemaal wild van…mannen die goed ruiken
Ik voel me het meest sexy als ik…
een mooi setje aantrek
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…
in de douche springen
Als ik de lotto win dan…
zou ik nog steeds gaan werken
Ochtend- of avondseks?
Allebei
Wat niemand over mij weet is…dat ik eigenlijk heel onzeker ben

Niets van te merken! Lieve Fien, bedankt voor je tijd en het intrigerend open gesprek! Heel veel succes met alles wat je verder onderneemt en wij blijven het met zekerheid volgen op jouw social media! 


 

You May Also Like

Zoey, eindelijk iemand waar we in het Big Brother-huis wel vrolijk van worden

Dat werd tijd… We hadden het eigenlijk al opgegeven, Big Brother 2021. We vreesden ...

Salma Hayeks debuut kende traumatische ervaring dankzij pikante scène (video)

Niet iedereen wil met Antonio Banderas onder de lakens duiken  Een ancien in Hollywood, ...

Zo viert J.Lo haar 52ste verjaardag…

Dansend en zingend op een boot! Miljoenen platen heeft ze al verkocht die Jennifer ...