IPad? Voor ieder wat wils!

Moet het voor jou niet altijd het beste van het beste zijn en is gewoon zeer goed, goed genoeg? Dan kom je met de iPad editie 2018 een heel eind. Ok, dit toestel is net wat minder performant dan de iPad Pro, maar het toestel kost dan ook maar een fractie.

Meer dan goed genoeg

Met een scherm van 9,7 inch is de Ipad 2019 alvast geen mastodont, maar past deze wel perfect in je iPad 2018 hoes. Het scherm is simpelweg goed, zeker als je weet dat je ook de Apple pencil kunt gebruiken en onder de motorkap een performante processor draait. Hoewel dit model op alle vlakken misschien niet iets moet onderdoen van voor de Pro, zul je in praktijk weinig merken. En dat tegen een fractie van de kostprijs. Ben je geen veeleisende gebruiker dan voldoet deze iPad ongetwijfeld ruimschoots aan de verwachtingen.

Wil je video’s kijken, Netflix series bingewatchen of wat internetten en mailen dan kom je nooit in de problemen en is duurder echt niet nodig. Bovendien is mijn bij Apple terug naar de standaardafmetingen gegaan, je Ipad 2018 hoes past dus perfect.

De uitstraling van de iPad blijft behouden, de geluidskwaliteit is uitstekend terwijl de processor en het werkgeheugen voldoet. De iPad lijkt snel en dat is het belangrijkste. De opslagruimte is beperkt, maar kan gemakkelijk uitgebreid worden, al maakt dit het meteen een stuk duurder. De batterij dit gaat een dikke 10 uur mee, waar je normalerwijze ruimschoots mee toekomt. Kortom, echte minpunten zijn er niet voor deze alleskunner van Apple.

Vanaf € 359 euro kun je deze editie in huis houden en dat is marktconform. Ben je op zoek naar een eerste iPad dan zul je ongetwijfeld tevreden zijn met dit toestel.

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

LED-verlichting: LED’s think about the future!

Mocht je je lampen thuis nog niet vervangen hebben met duurzamere varianten, shame on ...

Een home cinema in een handomdraai

Ja, de bioscoop is fijn, maar soms wil je toch gewoon in je zetel ...

Dit stalen ros is het hebbedingetje voor echte Cowboys

Jihaa… Fietsenmerk Cowboy lanceert zijn vierde generatie elektrische fiets, de Cowboy 4 en Cowboy 4 ...