Is België een apenland? Doldwaze Antwerpenaar zoekt het voor ons uit

Hij trekt stevig van leer…

Corona doet wat met een mens. Niet alleen zijn we ondertussen (exclusief een paar versoepelingsperiodes) al zo’n negen maanden gescheiden van een normaal sociaal leven, al onze knuffelcontacten, pinten op café, het voetbal, tennis,… ook toffe kerstfeestjes in familieverband, wat eigen is aan deze (voor ons toch) gezellige periode zullen we moeten bannen… tenzij je er 750€ per persoon voor over hebt natuurlijk.

En als er iets is waar geboren en getogen Robin Hood van Antwerpen Cain Ransbottyn niet tegen kan, dan zijn het (absurde) regels, controles, drones en ‘armen’ der wet. Hij stelt ons de vraag ‘of we het eens met de corona maatregelingen in dit apenland? Wat met onze democratie, grondwetten en onze privacy? En indien niet, dit ook kenbaar te maken met de hashtag #apenland!

Zijn betoog…

You May Also Like

Simple Sophie, het enige kwalitatieve kasjmier label in België

Eenvoud, elegantie en kwaliteit Fan van kasjmier? En koop jij graag Belgisch? Dan hebben ...

Deze Bugatti pooltafel is de eyecatcher van jouw mancave

Hier wil je niet in het laken stoten We bekennen, wij zijn grote fan ...

Pagani Huayra Tricolore is een ode aan Le Freche Tricolori

Tradities… In 2010 vierde Pagani de 50ste verjaardag van Le Freche Tricolori, het stuntteam van ...