Is België een apenland? Doldwaze Antwerpenaar zoekt het voor ons uit

Hij trekt stevig van leer…

Corona doet wat met een mens. Niet alleen zijn we ondertussen (exclusief een paar versoepelingsperiodes) al zo’n negen maanden gescheiden van een normaal sociaal leven, al onze knuffelcontacten, pinten op café, het voetbal, tennis,… ook toffe kerstfeestjes in familieverband, wat eigen is aan deze (voor ons toch) gezellige periode zullen we moeten bannen… tenzij je er 750€ per persoon voor over hebt natuurlijk.

En als er iets is waar geboren en getogen Robin Hood van Antwerpen Cain Ransbottyn niet tegen kan, dan zijn het (absurde) regels, controles, drones en ‘armen’ der wet. Hij stelt ons de vraag ‘of we het eens met de corona maatregelingen in dit apenland? Wat met onze democratie, grondwetten en onze privacy? En indien niet, dit ook kenbaar te maken met de hashtag #apenland!

Zijn betoog…

You May Also Like

illy Art Collection, daar wij onze espresso in stijl drinken

Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd… Duracell-konijnen we zijn, of een ...

Bekende YouTuber reviewt Apple Watch x Hermès

Eén van de betere ‘Unboxing’-video’s Apple staat niet direct bekend om de goedkoopste technologische ...

Hier is de langverwachte BMW M3 Touring

Het BMW M modellenoffensief wordt in het 50ste jubileumjaar voortgezet met de toevoeging van ...