Is België een apenland? Doldwaze Antwerpenaar zoekt het voor ons uit

Hij trekt stevig van leer…

Corona doet wat met een mens. Niet alleen zijn we ondertussen (exclusief een paar versoepelingsperiodes) al zo’n negen maanden gescheiden van een normaal sociaal leven, al onze knuffelcontacten, pinten op café, het voetbal, tennis,… ook toffe kerstfeestjes in familieverband, wat eigen is aan deze (voor ons toch) gezellige periode zullen we moeten bannen… tenzij je er 750€ per persoon voor over hebt natuurlijk.

En als er iets is waar geboren en getogen Robin Hood van Antwerpen Cain Ransbottyn niet tegen kan, dan zijn het (absurde) regels, controles, drones en ‘armen’ der wet. Hij stelt ons de vraag ‘of we het eens met de corona maatregelingen in dit apenland? Wat met onze democratie, grondwetten en onze privacy? En indien niet, dit ook kenbaar te maken met de hashtag #apenland!

Zijn betoog…

You May Also Like

MenStyle On Tour: Launch Opel Astra & Portugal Drive

Een nieuwe generatie van een nog steeds op en top Duits icoon Na de ...

Corona-Tip: Laat je knippen door iemand die je normaal inhuurt om te wippen (video)

(schaam)haartjes in de plooi… “We mogen wel wippen, maar niet de haren laten knippen”. ...

MenStyle On Tour: Autosalon Brussel met Tendens TV (Video)

Whatmatters vs Leylah Alliet The Brussels Motor Show wordt vandaag afgesloten en uiteraard kon ...