Is België een apenland? Doldwaze Antwerpenaar zoekt het voor ons uit

Hij trekt stevig van leer…

Corona doet wat met een mens. Niet alleen zijn we ondertussen (exclusief een paar versoepelingsperiodes) al zo’n negen maanden gescheiden van een normaal sociaal leven, al onze knuffelcontacten, pinten op café, het voetbal, tennis,… ook toffe kerstfeestjes in familieverband, wat eigen is aan deze (voor ons toch) gezellige periode zullen we moeten bannen… tenzij je er 750€ per persoon voor over hebt natuurlijk.

En als er iets is waar geboren en getogen Robin Hood van Antwerpen Cain Ransbottyn niet tegen kan, dan zijn het (absurde) regels, controles, drones en ‘armen’ der wet. Hij stelt ons de vraag ‘of we het eens met de corona maatregelingen in dit apenland? Wat met onze democratie, grondwetten en onze privacy? En indien niet, dit ook kenbaar te maken met de hashtag #apenland!

Zijn betoog…

You May Also Like

MenStyle Real Estate: Villa Nederlands topmodel Romee Strijd (video)

Een heerlijke mansion voor deze knappe (ex-)Victoria Angel Eén van onze favoriete Nederlandse modellen? ...

Corona-Tip: Laat je knippen door iemand die je normaal inhuurt om te wippen (video)

(schaam)haartjes in de plooi… “We mogen wel wippen, maar niet de haren laten knippen”. ...

F1-piloot Lando Norris test duiveltje…dat niemand wilt

Maar wij wel!  Wie denkt dat F1-piloten enkel van vrijdag tot zondag ‘werken’ is ...