Rapha en Bang & Olufsen brengen ultiem kerstcadeau voor echte trainingsbeesten

Kerstcadeau gespot! 

Bang & Olufsen is synoniem geworden voor onberispelijke geluidskwaliteit en vakmanschap,  Rapha voor performante cycling kledij. Samen brengen Rapha en Bang & Olufsen indoor training naar een hoger niveau met de Beoplay E8 Sport oortelefoons, speciaal gemaakt voor de sport. De limited-edition oortelefoons zullen deel uitmaken van Rapha’s indoor capsule collectie en de krachtige muziek leveren om je uithoudingsvermogen te verhogen en het beste uit je trainingssessie te halen.

Op de turbo trainer ligt je bewustzijn laag. Hoe harder je werkt, hoe lager het wordt. Je vergeet het verleden en de toekomst, het heden wordt al wat er toe doet: het gevoel van je handen op het stuur, je zicht belemmerd door zweet en een geluidshelderheid die je trainingssessie transformeert in iets meer. Beoplay E8 Sport offert niet langer esthetiek op voor gebruiksgemak en onderscheidt zich door geluid en design van het allerbeste niveau te integreren in een set sportoortelefoons gehuisd in een draadloze oplaaddoos. Deze speciale editie bevat Bang & Olufsen’s en Rapha’s logo op de oortelefoons en op het smalle doosje van zakformaat wat je makkelijk kan meenemen op je rit.  Prestatie-gedreven materialen uit de sportwereld zoals rubber en getextureerd silicone werden gecombineerd met aluminium details om precisie en elegantie toe te voegen.  

Geanodiseerd aluminium in het iconische Rapha-roze biedt een contrast met het zwarte design en creëert een gesofisticeerde afwerking. De verbindingstoon is gepersonaliseerd en geeft een extra magische toets door het geluid van een koebel te gebruiken, zo transporteert hij je rechtstreeks naar het juichende publiek van de wegenraces. De intuïtieve touch interface op de oortelefoons geeft snelle en consistente controle met groeven die de grip verbeteren wanneer je handen nat of bezweet zijn, terwijl de transparency mode je instant terug naar de realiteit brengt. Een variëteit aan ear tips en ear fins staat je toe om de ideale fit te vinden voor een compromisloze geluidskwaliteit en comfort, zelfs wanneer je  sprint op de pedalen. 

Pete Kennaugh, voormalig professioneel cyclist en Olympisch goud medaillehouder die de oortelefoons testte zegt: “Ik vind de B&O E8 sport oortelefoons absoluut fantastisch. Muziek werkt heel inspirerend tijdens mijn indoor turbo sessies wanneer het soms moelijker is om mezelf te motiveren. Het geluid is schitterend en ze passen perfect, iets wat altijd al een uitdaging was bij het gebruiken van oortelefoons met de vrees dat ze zouden uitvallen, maar de E8 blijven zeker in je oor zitten, wat je ook doet en kunnen makkelijk met één aanraking gepauzeerd worden.” 

Met IP57-gecertifieerde waterdichtheid zijn de oortelefoons volledig waterresistent, waardoor je enkel nog moet focussen op je training. En of die nu gemeten wordt in minuten of uren, de Beoplay E8 Sport heeft een all-day batterij-prestatie wat betekent dat de speeltijd van de oortelefoons veel langer zal zijn dan je sessie. De batterij heeft een levensduur tot 7 uur terwijl het strakke, silicone bekleedde doosje nog eens drie extra oplaadbeurten voorziet, wat komt op een totale speeltijd van meer dan 30 uur. Bluetooth 5.1, AAC en aptX codecs zorgen voor de perfecte connectiviteit en geluidsweergave op alle iOS en Android toestellen. 

“Muziek kan je helpen je limieten te verleggen  en je trainingsdoelen te behalen. We zijn heel enthousiast om dit partnership met Rapha aan te gaan en zo de optimale omstandigheden te creëren voor indoor training met Bang & Olufsen’s eerste oortelefoons gemaakt voor de sportwereld. De Beoplay E8 Sport combineert een waterproof en aanpasbaar design voor comfort, ondersteuning, speeltijd die veel langer zal duren dan je sessie en, bovenal, uitzonderlijke geluidskwaliteit zodat je steeds op je beste kan presteren”, zegt Bang & Olufsen VP Product Management Christoffer Poulsen.

B&O GELUID
Twee ingebouwde microfoons aan elke kant met geoptimaliseerde passieve noise cancellation voor een authentieke, krachtige geluidservaring.

GEEN ZWEET
Ontworpen om de zwaarste trainingssessies te doorstaan, met IP57-gecertifieerde waterbestendigheid voor complete bescherming tegen zweet.

GEPAST VOOR DE SNELSTEN
Kies uit een gamma ear tips en ear fins voor een comfortabele fit die op zijn plek blijft zelfs tijdens de zwaarste inspanningen.

GO THE DISTANCE
Marktleidende, all-day batterij levensduur met zeven uur van doorlopende speeltijd op een gemiddeld geluidsniveau en drie extra oplaadbeurten in het doosje.

Gelanceerd in zeer beperkte hoeveelheid, de Beoplay E8 Sport Rapha edition zal beschikbaar zijn op www.rapha.cc , www.bang-olufsen.com  en in geselecteerde Bang & Olufsen winkels en Rapha Clubhuizen en dit voor een prijs van 350 euro.

You May Also Like

Behind the Visor: Formula 1 Helmen als Storytellers

Verstappen’s World Championship Helmet Design: Een knipoog naar legacy en Achievement. Nadat Max Verstappen ...

Testicuzzi, omdat ook jouw ‘cohones’ een welness arrangement verdienen

Onder het motto: ‘Laat het maar eens goed hangen’ Onder de noemer ‘genoeg internet ...

Eindelijk, een versie Monopoly voor echte losers

Wie is een echte loser of een slechte verliezer? De eindejaarsperiode is ingezet en ...