Gedaan met natuurfilms? Dennis Black Magic stort zich op eigen kledinglijn

Heroriënteren…

Het is nogal een kerel, die Dennis. De man neemt geen blad voor de mond én pen. Zo heeft hij net een biografie uit waar hij geen spaander heel laat van sommige bekende en minder bekende namen. Zijn vriend en collega van het iets minder ruige werk, Jan Verheyen en schrijver Herman Brusselmans, die het boek mee als eerste mochten lezen waren laaiend enthousiast. Jan zei hierover tegen onze vrienden van P-magazine het volgende over: “Ik vind het wel een verrassend goed boek. Burkas spaart niemand. Ook zichzelf niet: hij is kritisch over zichzelf. Het leven van Burkas is ook uniek, en dat alleen al maakt het voor mij de moeite waard om het te lezen. Het is eigenlijk een heel on-Vlaams verhaal, de lezer valt van de ene verbazing in de andere.”

Maar niet alleen is er een boek en de beruchte Zillion-DVD, er is nu ook een eigen kledinglijn. Zo heb je de ‘In Bed Met Dennis’-collectie die bestaat uit een ‘onweerstaanbaar, kwalitatief en met een donker kantje’-badjas en heb je de P-T-shirt-collectie, omschreven als “Clothes without a statement are like sex without orgasm“.

Wij zijn nu al benieuwd of Herman Brusselmans het aandurft deze T-shirt aan te doen als jurylid bij ‘De Slimste Mens’.

Bestellen kan HIER én hou onze Instagram in het oog want we geven zo maar eventjes twee exemplaren weg!

You May Also Like

Dit zijn de meest opvallende gadgets van de meest beroemde mensen

Beroemde mensen zijn vaak voorlopers als het gaat om de nieuwste modetrends. Ook op ...

Nieuwe SodaStreamBÍO, premium fruitsmaken van SodaStream

Dé duurzame oplossing om thuis frisdrank te bereiden Een maand nadat SodaStream, ’s werelds ...

Badkamers Renozen is de enige juiste optie!

Heerlijk relaxen in een nieuwe badkamer? Dan moet je zeker eens rond tafel schuiven ...