Een Alfa? Neen, wel een Touring Superleggera Aero3

A touch of Alfa Romeo

De mannen van Touring Superleggera lanceren de Aero3, een superbolide met de looks van een klassieke Alfa maar met onderhuids de Ferrari-genen.

En de naam zegt het zelf, het is een aerodynamisch hoogstandje geworden, deze heerlijk mooie bolide. Inspiratie werd gehaald bij een legende, de Alfa Romeo 8C 2900B LM Coupé Berlinetta, oftewel de wereldberoemde wagen met startnummer #19 waarmee Alfa in 1938 aan de 24 Uur deelnam.

Zoals net vermeld zien we onderhuids een Ferrari krachtbron, die zijn oorsprong heeft in de GTC4 Lusso. De 6,3 liter krachtbron heeft maar liefst 740 paardjes onder de motorkap zitten, goed voor en een maximaal koppel van 690 Nm dat op de achterwielen wordt losgelaten. Potentiële kopers zullen snel moeten beslissen want Touring plant slechts een oplage van 15 exemplaren.

You May Also Like

MenStyle Road Test: Mercedes-Benz EQS 580 4MATIC AMG

Luxe met de grote L Wie denkt dat Tesla-rijders het privilege hebben om lange ...

Milaan gewekt met het geluid van een Alfa Romeo F1

Ter gelegenheid van zijn 112e verjaardag Op de 112e verjaardag van de oprichting van ...

MenStyle Roadtest: Tesla Model X 100D

Tesla is all over the news. Het bedrijf van superondernemer Elon Musk en vooral ...