Mister C. ontdekt de SM-kelder

Bubbels, lockdown en in je kot blijven

De modewoorden van 2020 zijn in de verste verte niet die van vorig jaar waar de gemiddelde Instagram lichtekooi overuren draaide met zwaar gephotoshopte vakantiekiekjes. Van verre en zwoele vakanties komt dit jaar niet veel in huis maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we een saaie zomerperiode moeten gaan beleven. Je kan het Atomium gaan bezoeken of eens werk maken van het schilderen van die bovenverdieping. Even de beentjes gaan strekken in de duinen of zelfs dat terras gaan afwerken zoals je al jaren beloofd aan je wederhelft? Het zijn slechts enkele van de ontelbare voorbeelden van dingen die we tijdens deze #staycation kunnen gaan doen. Als het allemaal wat spannender, wat pittiger en misschien zelfs wat lijfelijker mag, dan kun je ook richting Menen (groene coronazone, ik geef het maar even mee) trekken. In één van de kelders van de grensgemeente kun je aan de slag in zowaar de grootste en meest complete SM-kelder van het land. 

Een kerker, een soort van marteltuig-stoel-ding, een offerblok en natuurlijk ook het grote Andreaskruis. Jawel, in de Menense ondergrond is het allemaal aanwezig. Is rododendrons kiezen met madam niet echt je ding? Waarom ga je dan niet eens aan de slag met een zweep, wat tepelklemmen en een plug of 3 die in het dagelijkse leven weinig daglicht te verwerken krijgen. Gezelschapsspelletjes voor grote mensen met vuile manieren, in uiterst propere omstandigheden want in tegenstelling tot wat je zou gaan denken is deze king-size kerker properder dan het gros van onze rusthuizen. 

Wil je het allemaal eens proberen maar is de sluitspier uitermate gespannen van de zenuwen? In de bar (of café met uitdagende sfeerverlichting, het is maar hoe je het bekijkt) kun je jezelf wat moed indrinken met wat van de betere streekbieren of een glas bubbels (of twee).

Van die bubbels gesproken, in coronatijden is alles bubbels en social distancing, iets wat moeilijk lijkt wanneer het net de bedoeling is een groot object in een kleine opening te duwen. De SM-kerker is geen bordeel dus daar even wat exotische postorderbruiden gaan kiezen is niet meteen aan de orde. Het klop- en strafwerk doe je er met je eigen bubbel of met een meesteres die je op voorhand al moest boeken. Coronaproof SM’men heet dat, veiliger dan een terrasje doen op de Meir alvast. 

De coolste SM-kelder van België is terug te vinden onder Club51 in Menen. Meer informatie is terug te vinden op hun site.

Foto’s: Mister C.

 

You May Also Like

Netflix komt met uniek kijkje in het leven van J.Lo

Uit het tweede deel van haar leven Als er één vamp is waar wij ...

Derde Butcher’s Store uit de startblokken geschoten op Antwerpse Zuid

Een waar genot voor de echte vleesliefhebber Butcher’s Store Antwerp City South is er ...

MenStyle op de launch van GreenMobility

Scandinavische vloot met elektrische deelauto’s nu ook in Antwerpen en Gent… Of wijzelf meer ...