Summer must-have: GeoSmartPro’s slimme ventilator

De temperatuur schiet de hoogte in…

Als we het KMI mogen geloven wordt het een erg warme week. Dan komen alle hulpmiddelen van pas om het leven wat frisser, cooler en aangenamer te maken. Wat dacht je van deze slimme ventilator?

GeoSmartPro, een Londense start-up, brengt de AirGo Smart Fan nog deze zomer op de markt. Met één swipe-beweging kun je de ventilator instellen en vooraf de temperatuur en snelheid instellen. De ventilatoren zijn nu al beschikbaar via 50Five en Tink. Later deze maand zijn de ventilatoren ook te verkrijgen via: Bol.com, Coolblue en Maxeda.

Eén app voor volledige controle

Met behulp van de GeoSmartPro app kunt u de ventilator overal ter wereld bedienen doordat de app en ventilator communiceren via een WiFi verbinding. Je kan je persoonlijke voorkeuren voor de AirGo Fan hierin aangeven zodat deze naadloos bij jouw thuisomgeving past. Hierdoor kan je vanuit de auto je ventilator aanzetten zodat je aan het eind van de werkdag in een koel huis thuiskomt. Daarnaast kan je de ventilator met behulp van de app aansluiten op de smart home-systemen van Google Assistant en Amazon Alexa.

De AirGo Smart Fan biedt talloze functies aan. We lijstten de belangrijkste voor u op: 

  • App Automation – stelt gebruikers in staat om de acties van de ventilator te automatiseren. Als bijvoorbeeld het gebied waar u woont te warm wordt, zal de ventilator automatisch in werking treden als de temperatuur boven de door u ingestelde limiet komt. De ventilator maakt gebruik van WiFi om de temperatuur te bepalen en te volgen.
  • Een Schema stelt je in staat om de ventilator in en uit te schakelen op ingestelde tijden. Je kan de ventilatoren bijvoorbeeld vanuit je auto of een uur voor het slapengaan aanzetten om zeker te zijn van een koele slaapkamer en een goede nachtrust!
  • De Timer geeft de mogelijkheid om de ventilator tot wel 8 uur aan te laten staan waardoor u er de hele nacht gebruik van kunt maken.
  • Via Modus zijn gebruikers in staat om te kiezen tussen 3 modi, waarvan er één de luchtstroom van de natuur nabootst om te zorgen voor een gecontroleerd en kalmerend briesje, waardoor u het gevoel krijgt dat u buiten zit.
  • De Snelheid van de ventilator kan worden ingesteld op een lage, gemiddelde of hoge ventilatorsnelheid, afhankelijk van uw voorkeuren.
  • Met de Geluidsreductietechnologie – is AirGo Smart Fan een van de stilste ventilatoren op de markt en is bekroond met de Quiet Mark, wat betekent dat uw nachtrust niet meer wordt gestoord.

Laat de temperatuur maar oplopen nu!

You May Also Like

EK-Summercamp: Rode Duivels fans krijgen eigen EK-dorp in Knokke-Heist

KH Summercamp pakt uit met levensgroot scherm én bier en braadworsten tijdens EK  Klaar ...

Liefde tijdens Coronacrisis niet altijd rozengeur en maneschijn? Probeer dit!

Een verontrustende vaststelling… Als we Fednot, de federatie van notariskantoren, mogen geloven neemt het ...