Deze heerlijke Glenmorangie-cocktails mogen vanavond niet ontbreken

Met dank aan Glenmorangie Highland Single Malt Scotch Whisky

Twee jaar geleden maakten we kennis met de wonderlijke wereld van Glenmorangie Highland Single Malt Scotch Whisky dankzij de kleurrijke campagne van gerenommeerd fotograaf Miles Aldridge. Die viel wereldwijd zo in de smaak dat Glenmorangie de campagne voortzet met zes nieuwe scènes die de kijker doen dromen van zijn heerlijke whisky.

De campagne in samenwerking met Aldridge en communicatiebureau DDB Paris kreeg de tagline ‘It’s kind of delicious and wonderful’ en voert consumenten over de hele wereld opnieuw mee naar het universum van Glenmorangie. In hun zoektocht naar unieke creaties leggen de whiskystokers van Glenmorangie een onuitputtelijke verbeelding aan de dag. Dedelicate, fruitige drank wordt gemaakt in distilleerketels met een hals zo lang als die van een giraf, waardoor de smaken en aroma’s alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Daarna wordt het distillaat gerijpt in de beste vaten ter wereld, om zo wel doorgewinterde als nieuwe whiskyliefhebbers een moment van puur genot te gunnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Glenmorangie (@glenmorangie)

Ook in het vervolg van de campagne staat het verlangen om dat plezier te delen centraal, en speelt Glenmorangie de hoofdrol in memorabele avonturen met vrienden of een ontspannend moment voor jezelf. Net als bij de oorspronkelijke campagnebeelden baden de nieuwe scènes in de typische oranje gloed van Glenmorangie en de felle, verzadigde kleuren waarvoor Aldridge bekend is. Met een wonderbaarlijke versie van de werkelijkheid neemt hij de kijker mee op sleeptouw in de wereld van Glenmorangie.

Elk van de nieuwe scènes toont een moment van verrukking, geheel in de stijl van Glenmorangie, en verwijst naar de grote en kleine pleziertjes die we tijdens de covidperiode zo gemist hebben, terwijl de personages genieten van Glenmorangie Original, Glenmorangie Lasanta en Glenmorangie Quinta Ruban –puur, met ijs of in een cocktail.

En over cocktails gesproken… deze mogen dan ook vanavond niet ontbreken op onze, en ook op jullie kersttafel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Glenmorangie (@glenmorangie)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Glenmorangie (@glenmorangie)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Glenmorangie (@glenmorangie)

You May Also Like

18 mei 00:01, de eerste post-Corona-tattoo is een feit!

West-Vlamingen zijn ‘deuredoenders’ (voor de Antwerpenaren: dat zijn mensen die altijd blijven verder werken, ...

Geen Tomorrowland, wél The Day Before Tomorrow!

Haal die festival-danschoenen maar al uit de kast! Liefhebbers van dance, techno, house en andere lekkere ...

Primeur op Spa-Francorchamps: Audi e-tron GT

Wat een weekend! Afgelopen weekend vond de 24u van Spa-Francorchamps plaats. Helaas zonder publiek ...