Xenia en waanzinnige supercars, ons weekend kan niet meer stuk! (Interview)

Mensen die ons een beetje kennen weten dat wij drie dingen zeker kunnen appreciëren. Eten, mooie auto’s en ravissante meiden, of zowat alles wat de gemiddelde man wel weet te boeien. Laten we dan bij het Vlaams model, Xenia Inez, gewoon een match in heaven gevonden hebben. Wie haar volgt weet dat ze van lekker eten houdt, dat het een wel erg mooie verschijning is én dat ze onder haar voet geregeld het gaspedaal induwt van heerlijke bolides die minstens 600 raspaardjes huisvesten. Meer nog, als het over snelle en waanzinnige auto’s gaat, heeft ze meer nieuws. Welk nieuws? Dat kom je hieronder te weten! 

Hey Xenia, voor zij die je niet kennen, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Awkward-grappig-vrolijk-attent-eerlijk!

Waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd?
Naast mijn vaste job, meer en meer met social media eigenlijk. Daarnaast ben ik vaak bezig met verschillende sporten zoals fietsen, tennissen, fitness, skeeleren,…

Ow, tijd dus voor een partijtje Dubbel Gemengd! Je liet ook Sociale Media vallen, wat wil je ermee bereiken? Hoe belangrijk is dit voor je? 
Met momenten zou ik zeggen HEEL belangrijk. Soms als het eens tegenslaat heb ik zoiets van: “Xenia, waar ben je eigenlijk mee bezig?”.  Op zo een moment heb ik al een paar keer met het gedacht gezeten mijn account te verwijderen maar dit heb ik dus nog niet gedaan. Wat dus toch zegt dat het best wel belangrijk is! (lacht)

Gelukkig maar! Maar over het algemeen blijft het positief?
De laatste tijd merk ik dat mijn bereik verdubbeld is. Dit is dus positief. Er komt ook een gigantisch leuke nieuwe samenwerking aan!

Over die samenwerking praten we seffens nog! We willen nog niet teveel prijsgeven! Een meer persoonlijke vraag nu, waar wil je binnen vijf jaar staan? 
Ik wil echt vooruit, en dit bedoel ik dan vooral in mijn privéleven, ik wil meer uit mijn job halen, ik wil een huis in Marbella kopen, ik wil ook meer uit social media halen…aan alles wordt gewerkt!

Je laat Marbella vallen…trekt Spanje je dan als buitenlands land het meest aan en waarom? 
Welja, ik ben verliefd op Spanje en dan voornamelijk Marbella. Dat weet iedereen die mij kent. De meeste vinden mij gigantisch saai maar ik voel mij gewoon enorm aangetrokken tot alles in Marbella…het klimaat, het eten, de mooie mensen,…

Maar ik wil zeker ook eens naar Zuid-Amerika en Australië. De rest wat ik wil zien is binnen Europa.

Over verliefd en mooie mensen gesproken, hoe staat het eigenlijk in de liefde? Is daar nog tijd en ruimte over?
Ik ben 7 jaar samen met iemand. Hij is zelfstandig en combineert dit nog met “hobby” boer zijn! Dus heel veel tijd samen hebben wij niet. Misschien is dat net het succes van een lange goede relatie, lol!!!

Laten we stellen dat ‘uw boer’ zich met u alvast een prijsbeest in huis heeft gehaald! Soit, hoe heeft hij je kunnen verleiden? Of hoe ben je te verleiden? 
Hmm…ik hou van sportieve activiteiten, van lekker eten, gezellig iets drinken met een beperkte groep leuke mensen. Ik hou niet van veel volk rond me heen dus neem me nooit mee naar een discotheek of festival.

Dat is duidelijk En openingszinnen? Werken die bij jou? 
Uhm…als ik die van van mijn eigen vriend 7,5 jaar geleden mag delen, blijkbaar wel! (Lacht!)

Vertel…
“Mocht de Sint echt bestaan wist ik nu wat er op mijn lijstje stond”
Zodanig slecht dat het hem gelukt is!?

Damn! Alle kindjes die meelezen zijn een illusie armer! Voor de zwarte, euh, roetpieten je nu komen halen, wat wil je zeker nog kwijt?
Ik wil graag enkele foto’s tonen van mijn nieuwe samenwerking. Ik ben hier namelijk zooooo excited over.

Ik moet nu eerlijk bekennen Xenia, dat er hierboven al foto’s staan, onze lezers kijken namelijk graag naar de prentjes al weet ik ook wel dat ze best wel geïnteresseerd zijn in het interview!
Dan is het goed! Het betreft dus mijn nieuwe samenwerking met AEcars uit Izegem, een referentie als het gaat om sportieve, exclusieve wagens. Wist je trouwens dat ze nog zo’n 56.690 Pk te koop hebben staan? Je moet zeker eens een kijkje gaan nemen op hun website!

Doen we! Voor we afsluiten, nog snel een paar vluggertjes?  
Trap het gas maar in! 

Hier gaan we:

Het duurste item in mijn kleerkast is…een haute Couture stuk en mijn handtassen. (Niet veel) ik ben qua kledij eigenlijk geen dure vogel.
Mijn favoriete designermerk is…Chanel – Burberry – Fendi
Mijn favoriete reisbestemming is…Wat had je gedacht?
Bikini of lingerie? Bikini!
Mooi dom of lelijk slim? Lelijk slim…zo kan ik met mijn slimheid veel geld verdienen en mezelf dan laten verbouwen! Tadaaaa!
Geld is voor mij…belangrijk maar niet alles. Ik ben een echt familiemens en zolang ik hen heb, heb ik alles!❤️

My ultimate crush is…eerlijk? Heb ik niet!
Ik word helemaal wild van…palmbomen, strand, rosé en good food.
Ik voel me het meest sexy als ik…lang haar, skinny jeans, hoge hakken, licht koltruitje (wit of zwart) aan heb! Jullie moeten echt denken dat ik zo saai ben! (lacht)
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…eten!
Als ik de lotto win dan…dan zien ze mij in Belgenland nooit meer terug! Hoewel, ik kom op familiebezoek sowieso!
Ochtend- of avondseks? Avond
Wat niemand over mij weet is…Dat ik eigenlijk echt heel lief ben en soms heel onzeker ook. De meeste denken dat ik een bitch vol zelfvertrouwen ben!

En met deze klapper gaan we er ook gewoon uit! Wat wij al wisten, en wat nu ook bevestigd wordt voor heel Vlaanderen, een bitch ben je zeker niet! Bedankt voor je tijd en goesting en nogmaals bedankt dat we op de eerste rij jouw fantastische samenwerking mogen meebeleven! Wie nog meer van Xenia wil zien, moet trouwens een kijkje gaan nemen op haar Instagram! En wie nog een exclusieve wagen zoekt (en er niet lang op wilt wachten) neemt best ook eens een kijkje bij AEcars! Doen!

Credits: Sam Tang

You May Also Like

Wordt Tesla Roadster nog sneller dan eerst aangenomen?

Het heeft er alle schijn naar… Hoewel de tweede generatie Tesla Roadster ons al ...

MenStyle Roadtest: Porsche Carrera 4S (992)

De beste daily ter wereld Een statement dat kan tellen…maar we mogen stellen dat ...

Disney-fans opgelet, Pocahontas bestaat écht!

Wie speelt er John Smith? Ja, wij bekennen… wij hebben een Disney+-account. Terecht ook ...