Mister C. lust wel Belgisch blond, met name Cindy Bastien

Ze nam deel aan realityshows, stond een paar keer in de betere mannenbladen en liet per toeval haar eigenste natuurfilm lekken op het internet. Cindy Bastien is Belgisch blond maar kun je het best van al niet uit een flesje drinken.

Ondertussen dateert haar présence op de Franse TV al van enkele jaren terug al wil dat niet zeggen dat Cindy compleet uit de spotlight is verleden. Bij onze zuiderburen is ze nog steeds talk of town als ze ergens verschijnt en daar zullen de erg uitgesproken vormen van haar lichaam wel voor iets tussen zitten. Heel wat venten zien haar graag komen, heel wat vrouwen zien ze liever vertrekken en afhankelijk van het kamp in dewelke je zit zijn de commentaren vaak ook niet mals. Zelf veegt Cindy met alle kritiek haar welgevormde derrière schoon. Ze is blond, is goed voorzien van poten en oren en heeft een missie in het leven. 

Een tijdje terug besloot ze haar schouders (en de rest van haar lichaam) onder een erotisch getinte club te zetten. Het liep als een trein totdat een of ander kalf besloot om daar in China het verkeerde doosje te openen en de boel was om zeep. De club sloot de deuren omdat contactloos de horizontale mambo dansen nu niet bepaald een optie was en het werd voor de wulpse West-Vlaamse duidelijk dat op 1 paard wedden nooit een goed idee was.

Ondertussen is ze opnieuw begonnen aan het veroveren van het medialandschap, haar levenslijn in tijden van coronanood en stuurde ze ons een selectie van haar beste werk. Call me old fashioned maar dit zijn het soort herinneringen die we graag nog eens bovenhalen.

Foto’s: Mister C. & Cindy Bastien

You May Also Like

Verleidelijke Luna zonder bovenstukje maakt het mooie weer op Ibiza

Ibiza, the sun always shines in Ibiza Over het weer hoeven wij de laatste ...

Lauranne Mertens, letterlijk en figuurlijk BAM!

Naar aanleiding van onze vraag of er nog ‘vergeten’ Pareltjes in onze Vlaamse klei ...

Creatieveling Sarah van der Meiren, een kunstzinnig mooi plaatje (INTERVIEW)

Soms moet je het niet ver gaan zoeken om een getalenteerde, sympathieke, goedlachse en ...