Ravissante Sarah Michaux brengt haar ‘La Michaux’ next level

Of we deze zomer nog een exotisch strand zullen bezoeken is nog koffiedik kijken. Maar ook in je eigen tuin (met misschien wel een zwembad) kan je stijlvol voor de dag komen. We waren dan ook blij verrast dat Sarah Michaux, de niet onaardige knapperd achter het swimwear merk ‘La Michaux’, aankondigde vanaf nu niet enkel in te staan voor de outfits van de dames maar ook voor de mannen! Tijd voor een update en ze (weliswaar virtueel dezer dagen) de bikini’s van het lijf te vragen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S. MICHAUX (@michauxxx) op

Hey Sarah, veel te lang geleden! Vertel eens, hoe is het met u?
Met mij gaat alles goed desondanks de corona tijd. Ik ben sowieso een huismus dus voor mij veranderd er niet veel en is het nog maar eens een mooi besef dat het gaat om de kleine dingen in het leven en dat gezondheid sowieso prioriteit nr 1 is.

Een huismus zeg! Maar voor zij die dit vogeltje nog niet kennen, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Goh, moet ik mijzelf omschrijven?

Dat was de vraag ja! 
Nu vraag je mij wat…
. Eerlijk, analytisch, gemotiveerd, positief en lief…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S. MICHAUX (@michauxxx) op

We kennen je ook als ladyboss achter het bikini-merk La Michaux, nu ga je ook iets doen vr mannen?
Yes, ik heb mijn eerste kleine mannencollectie uitgebracht: La Michaux homme, een combinatie van swimwear met streetwear. Het is eigenlijk één van de basisprincipes van La Michaux, swimwear dat je ook casual kan dragen, dus niet alleen om naar het zwembad of strand te gaan.

Mooi! Hoe ben je op het idee gekomen? Wat wil je ermee bereiken?
Ik zelf heb eigenlijk La Michaux nooit bestempeld als een bikinimerk of swimweark merk in het algemeen. Er was gewoon een grote vraag naar een mannelijke collectie. Mijn merk heeft ook interesse gekweekt bij het mannelijk publiek dus het is een win-win situatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LA MICHAUX (@lamichaux) op

Dat die interesse gewekt werd heeft mogelijk ook te maken met jouw leven voor de camera natuurlijk. We zien je dus ook wel eens als model bezig…wat wil je daarmee bereiken?
Dat is eigenlijk geen bewuste keuze. Door La Michaux willen graag mensen meer weten over wie erachter zit en komen zo bepaalde opdrachten op mijn pad, zoals bv. voor Maxim Magazine. Uiteraard ben ik zelf de grootste supporter van La Michaux en zien mensen ook graag dat ik zelf de bikini’s draag en erover post.

En of we dat graag zien! Nu we toch bezig zijn… je bent ook een fervent thai-bokser? Wat is het doel hier?
Ik ben beginnen boksen omdat de sport mij altijd heel erg aansprak. Het is dé beste full body work out & je leert er nog wat techniek bij ook. Boksen is in principe techniek + mindset en niet kracht en agressie, iets waar veel mensen zich in vergissen.
Als vrouw zijnde is wat kennis van zelfverdediging ook altijd mooi meegenomen uiteraard en ik kan het alleen maar aan iedereen, jong en oud, aanraden om er gewoon mee te starten en je zal zien hoe verslavend het wordt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S. MICHAUX (@michauxxx) op

Tgoh, onze neus staat al scheef genoeg eigenlijk! Toch, waar zou jij binnen 5 jaar willen staan?
Tijd is voor mij relatief en bestaat in principe niet. Het belangrijkste is dat ik op het juiste pad zit en genoeg voldoening krijg van mijn dagdagelijkse bezigheden. Ik hou van uitdagingen en zal die ook altijd nodig hebben. Wat ik heel erg de laatste tijd heb beseft is dat de mensen die close rondom jou zijn hier zo belangrijk in zijn. Je moet elkaar samen kunnen inspireren en ondersteunen in die doelen.

Helemaal juist! Over die paden gesproken, je reist ook de hele wereld rond. Welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Landen waar er zon, zee en strand is! ☺ Ik hou ook heel erg van de buitenlandse mentaliteit, soms hangt er gewoon zo andere energie in de lucht dat je er alleen maar positive vibes, kracht en levenslust van krijgt. Op mijn bucketlist staan nog heel veel landen zoals: Filippijnen, Mexico, Peru, Zuid-Afrika, Vietnam, … Ik hou ervan om nieuwe culturen te leren kennen en erover bij te leren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S. MICHAUX (@michauxxx) op

Je hebt dus nog wat airmiles te gaan! Om even naar de mile high club over te schakelen, hoe staat het ondertussen in de liefde?
Hahaha, dat wilt iedereen altijd zo graag weten he ☺

Ge kent ons…
Ik heb daar geen verdere updates over…

Geen updates betekent euh… soit, hoe ben je te verleiden?
Gezonde portie humor en het is cliché maar een mooi innerlijk is key.
Zonder dat zal je niet ver geraken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S. MICHAUX (@michauxxx) op

Terecht! Voor we afsluiten, wat wil je zeker nog kwijt?
Om zeker de La Michaux website in het oog te houden, omdat er zeer binnenkort heel wat nieuwigheden aankomen. #staytuned 😉

Doen we! Voor we afsluiten, nog snel een vluggertje?
Of een rondje Thai-boksen?

Ok! Ik vuur een paar links-rechtse combinaties af…
Kom maar op…

Mijn favoriete designermerk is…La Michaux ☺
Mijn favoriete reisbestemming is…Thailand
Mijn favoriete stad is…Los Angeles
Bikini of lingerie? Bikini uiteraard ☺
Mooi dom of lelijk slim? Lelijk slim
My ultimate crush is…Leonardo DiCaprio
Ik voel me het meest sexy als ik…net een bokstraining achter de rug heb
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…mijn gsm checken, erg eigenlijk he
Wat niemand over mij weet is…dat ik verslaafd ben aan Nutella ☺

En na dit rondje zijn we helemaal ‘choco’ Merci voor de update en keep up the good work. Wij blijven het met plezier allemaal volgen op Instagram, zowel persoonlijk als die van La Michaux. Oh ja, wij hebben maatje M of L (naargelang ze klein of groot uitvallen)!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S. MICHAUX (@michauxxx) op

You May Also Like

Wereldpremière: BMW inspireert gamers met eerste Car Creator in Fortnite.

Met de iX2 als centrale gast BMW zet niet alleen consequent de transformatie en ...

Te veil: Revolver die Billy The Kid van het leven beroofde

The Wild West outlaw werd neergeschoten door Sheriff Pat Garrett in 1881. William Henry ...