Leer poker op Twitch

Leer poker op Twitch

De gamers onder ons kennen Twitch ongetwijfeld. Je vindt er bekende spelers uit de gamewereld die jou via hun scherm laten meekijken naar hun gaming avonturen. Ook in de pokerwereld is het niet anders. Nu online poker een must is leren wij je graag onze favoriete Twitcher kennen. 

Bet, Call, All-in

Laureys is de Twitcher waar we ‘t over hebben. Hij is een bekende pokerspeler uit de clubpokerscene. Regelmatig livestreamt hij via Twitch de online pokertafels waar hij aan zetelt. Hij geeft je dan mee wat hij aan het doen is en waarom hij bepaalde calls maakt. Nu donderdag, da’s 2 april, gaat hij opnieuw live. Op Twitch kijk je dan mee naar een Chinese Poker toernooi met € 100 gegarandeerd in de prijzenpot.

Tune in op Twitch! Blijf op de hoogte van de streams en volg de Facebookpagina van Days of Poker.

Chinese Poker, wa’s da?

Je moét Chinese Poker ontdekken als je ‘t nog niet kent. Open Face Chinese Pineapple is in volle opmars. OFC is één van de leukste variaties in pokerland die we de afgelopen jaren zijn tegengekomen. En je moet ons niet op ons woord geloven, je kan het zelf ontdekken bij Days of Poker.

Oefening baart kunst

Days of Poker, een mobiele pokerapp van Belgische makelij, legt jou in 12 snelle lessen alle basics van Chinese poker uit die je moet weten voordat je aan de slag kan gaan. Daarna download je gewoon de gratis app op je smartphone. Je kan meteen beginnen spelen tegen willekeurige tegenstanders of je vrienden een invite sturen. 

Speel één-op-één spellen of doe mee aan toernooien met meer spellen. Actie is verzekerd! Je kan kiezen tussen spelen voor coins (play money) of voor real money. Eerst even oefenen en dan pas voor centjes spelen? Je beslist helemaal zelf.

You May Also Like

BVLGARI Man Terrae Essence gaat terug naar de oorsprong

Aarde Vanaf september 2021 wordt de BVLGARI Man-collectie uitgebreid met een nieuw element: aarde. ...

Thuisspelers “1984” zullen (bijna) uitverkocht The Day Before Tomorrow afsluiten

“Het laatste weekend van de zomer is van ons” De laatste 700 tickets voor ...