Vlaamse Pareltjes XLVII: Parel Thijs

What’s in her name?

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Parel Thijs (@pearls_vibe) op

Vandaag zetten we de knappe Parel Thijs in de kijker. Met zo een voornaam is het een schande dat wij ze tot op de dag van vandaag nog nooit aan jullie hadden voorgesteld. Nochtans kenden we deze knapperd al langer. Ze is een vast lid van de ‘girl squad’ die wekelijks (buiten coronatijd weliswaar) de Versuz onveilig maakt samen met andere ravissante dames als Luna en Lenthe Stevens, Liz Swerts,… .

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected]

 

 

 

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XXIV: Jitte Cosemans

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes LV (55): Joyce Hermans

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Vlaamse Pareltjes XXV: Olivia Talaronek

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...