Onze huisseksuologe Sara gidst je door spannende Corona-tijden

Help, seksuele spanning in tijden van Corona

We leven in vreemde tijden. We moeten afstand houden van al wie ons lief heeft. We mogen onze geliefden niet aanraken en als je behoefte hebt aan een knuffel moet je twee keer nadenken of en bij wie je deze wil inlossen. Aanraking, sociaal contact en nabijheid zijn een basisbehoefte. We snakken en missen de warmte van anderen. Fysieke afstand geeft ons echter wel de opportuniteit mentaal te connecteren met anderen. Gedachtenkracht kan je zo versteld laten staan!

Fysieke afstand biedt in eenzame tijden voor single ook zo zijn uitdaging! Een seksuele behoefte kan je niet bevredigen zonder die aantrekkelijke date die op je verlanglijstje staat. Stijgt de seksuele spanning tot in het rood? Ga dan aan de slag met jezelf!

Masturberen wordt vaak overschaduwd door vooroordelen die we op dit moment maar al te graag overboord gooien. Zo kan zo nu en dan een stomende masturbatie partij ook de stress en spanning van het Corona moment ontladen.

Spanning in quarantaine
Om de nog dagen durende quarantaine te overbruggen kan je je dagelijkse of wekelijkse me-momentjes doen variëren. Wie denkt dat masturberen in een bed en onder het laken moet heeft het goed mis! Gebruik de vrijheid en tijd om je creativiteit te mogen gebruiken.

Enkele creatieve masturbatietips:
– masturbeer voor de spiegel
– masturbeer in elke kamer van je huis
– masturbeer in je tuinhuis

Bedenk jij nog spannende plaatsjes in huis?

(Her)ontdek je masturbatie skills
Vaak gaan we er van uit dat we ons lichaam reeds kennen maar is dit ook zo?
Stimuleer je lichaam met een andere volgorde, met een ander ritme, op andere plaatsen, met andere bewegingen, met een attribuut. Er is zoveel mogelijk maar waarschijnlijk ziet jouw masturbatie partij er routineus uit. (Wat natuurlijk ook heel bevredigend kan zijn.)
Naast het herontdekken van je masturbatiepartije kan je ook op avontuur.

Enkele tips:
– ontdek of jij kan klaarkomen via tepelstimulatie
– ontdek of jij kan klaarkomen via het oproepen van enkel een erotische fantasie
– vrouw: ontdek of jij vaginaal kan klaarkomen
– man: ontdek of jij kan klaarkomen via prostaatstimulatie

Online avontuurtje
Is de nood te hoog en heb jij een extra dosis spanning nodig? Dan kan de drang naar sexting (online seksueel getinte berichten of beelden sturen) aanlokkelijk zijn. Pas wel op als de nood het hoogst is dan kan je best niet aan sexting doen omdat je dan wel eens ondoordacht te werk kan gaan. Sexting is spannend en leuk maar niet aangewezen met onbekenden die je niet vertrouwt. Wil jij toch de seksuele spanning opbouwen met een online partner? Doe dit dan zo veilig mogelijk. Zorg dat je jezelf nooit volledig presenteert en probeer identificeerbare elementen in de ruimte of je lichaam te elimineren. Ga niet in op spam mailtjes die krijgt. Vergeet ook niet dat Pornhub momenteel een gratis Premium account geeft!

Succes met je bevredigende me-momenten!

Heb je zelf een vraag voor Sara, aarzel niet haar HIER te contacteren.


Over Sara
In het leven wil ik strijden voor relaties en intimiteit, voor het knus samen zijn! De mens als seksueel wezen, met zelfliefde en zelfrespect. Want een mens is maar mens als hij kan floreren in zijn uniekheid als persoon.

Foto’s: Pixabay

You May Also Like

Veilig porno kijken? Sara Taels, huis-seksuloge MenStyle, leert het ons!

Kom, we winden er geen doekjes om. Onderzoek heeft uitgewezen dat zo goed als ...

Denken mannen echt om de zeven seconden aan seks?

Wat denk je zelf? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, seks… lap. Mislukt. ...

Mister C. ontdekt de SM-kelder

Bubbels, lockdown en in je kot blijven De modewoorden van 2020 zijn in de ...