Vlaamse Pareltjes XLVI: Keshia Gya

Eentje uit het Oost-Vlaamse Kaprijke

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lag (@mlag_photography) op

Vandaag zetten we de knappe Keshia Gya in de kijker. Nadat we getagd werden in een foto van de Belgisch-Poolse fotograaf Lag, stonden we met onze mond vol tanden en konden we onszelf alleen maar verwijten dat dit pareltje tot op de dag van vandaag onder onze radar is gebleven. Hoogtijd dus om hier verandering in te brengen.

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected].

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XXXI: Aline Elsermans

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes XLIV: Romanie Schotte

Een ex-Miss België  Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines ...

Wij ontmoetten WAG & Blogger Pamela Reif, Hunkemöllers nieuwste schatje

Pamela Reif, wie heeft er al van deze Duitse schoonheid gehoord? Vanaf nu zeker ...