Pimp je eindejaarsoutfit met de ‘Sutra’-accessoires van D’AUTAN

Een knipoog naar de Kamasutra

Voor de gloednieuwe mannencollectie heeft het Antwerpse accessoirelabel D’AUTAN zich op het eeuwenoude Indiase boek van de Kamasutra geïnspireerd. De handgeschilderde dessins, die eigen zijn aan het brand DNA van D’AUTAN, zijn deze keer handgetekende silhouetten van koppels. De dessins lijken op het eerste gezicht gebaseerd op oosterse tekens maar een geoefend oog ziet de ludieke knipoog naar de Kamasutra. Klassieke, stijlvolle accessoires met een creatieve ’touch’. Deze “SUTRA” accessoirelijn omvat een verrassend gamma aan accessoires zijnde bretellen, dassen, strikken en pochetten, en dit in de meest uiteenlopende kleuren: van heel klassieke donkere tinten tot funky, kleurrijke schakeringen.

De nieuwe mannencollectie is verkrijgbaar in de twee nieuwe D’AUTAN pop-up stores: in de Groendalstraat 5 in Antwerpen & in de Dorpsstraat 21 in Kapellen. Uiteraard kan je deze accessoires, die tussen de 35 en 99 euro liggen, ook gewoon bestellen via de webshop.

Zie je jezelf al met een Kamasutra-das, -strik of -bretellen aan tafel zitten bij je schoonmoeder? Niet twijfelen dan!

 

You May Also Like

Profile’s ludieke ‘doppenactie’ spoort aan regelmatig de banden te checken

‘Kijk uit je doppen!’ Onder die noemer adviseert Profile deze maand automobilisten om hun ...

Abarth lanceert draagbare ‘performance’ kleding

Voor echte sportievelingen… Stijl en prestaties, de waarden die het DNA van Abarth vormen, ...

Klusinspiratie voor Dummies: Hierop let jij best bij het verbouwen van een badkamer

Ook met twee linkerhanden geraak jij vooruit!  Over twee linkerhanden gesproken, het exponent zijn ...