Jeep Wrangler voor tiende keer op rij verkozen tot ‘Hottest 4X4 SUV’

Ongeëvenaard…

In Las Vegas gaat momenteel de Specialty Equipment Market Association (SEMA) Show door. En zoals het elke beurs of autosalon hoort, moeten er prijzen worden uitgedeeld. De SEMA-prijzen, die in 2010 werden gelanceerd, zijn de hoogste onderscheiding die de beurs kan geven aan fabrikanten van originele onderdelen, door de topvoertuigen met aftermarket-onderdelen in de schijnwerpers te zetten…oftewel, het authentiek customizen van modellen.

Grote overwinnaar werd opnieuw de Jeep Wrangler, een auto die wel al meermaals mochten testen. Hij zet in Las Vegas zijn ongeëvenaarde en ononderbroken succesreeks voort, nadat hij voor het tiende jaar op rij werd uitgeroepen tot ‘hottest 4×4/SUV’. Zo blijft de Jeep Wrangler de enige auto die deze prijs won sinds de start van de SEMA-prijzen in 2010.

 “De capaciteiten van de Jeep Wrangler zijn grenzeloos. Dat kan ook worden gezegd van de vele opties om de Jeep Wrangler te personaliseren”, aldus Mark Bosanac, Head of Mopar Service, Parts & Customer Care, FCA – North America. “We zijn trots en vereerd dat we voor het tiende jaar op rij deze ‘4×4/SUV of the Year’-prijs hebben gewonnen. Dit bewijst niet alleen de blijvende kracht van de Jeep Wrangler, maar ook de passie en creativiteit van de aftermarket-gemeenschap, voor wie de Jeep Wrangler het perfecte canvas blijft om te personaliseren.”

 “Het is geen verrassing dat SEMA-exposanten de Jeep Wrangler uitriepen tot ‘4×4/SUV of the Year'”, aldus Chris Kersting, SEMA President en CEO. “Door de vele beschikbare opties blijft de Jeep een favoriet voor personalisering. Zijn veelzijdigheid kent geen grenzen. Hij spreekt zowel offroaders aan als mensen die er dagelijks mee rijden.”

 

 

You May Also Like

MenStyle Road Test: Subaru Outback (2021)

De trilogie kent zijn einde… Na de Forester Sport en de XV is het de ...

Hier is de BMW M3 CS

In navolging van de M4 CSL  We wisten al eventjes hoe hij eruit ging ...

MenStyle Roadtest: New Abarth 595 Pista, onze geknipte speelkameraad

Het geknipte speelkameraadje voor stoere jongens We hadden ooit al eens het genoegen een ...