Badkamers Renozen is de enige juiste optie!

Heerlijk relaxen in een nieuwe badkamer?

Dan moet je zeker eens rond tafel schuiven met RenoZen. De specialisten in badkamerrenovatie in Antwerpen zijn thuis in het creëren van badkamers. Zij zorgen voor een badkamerrenovatie van A tot Zen.

Binnen de 14 werkdagen een nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer in Antwerpen? Dat kan al binnen de 14 werkdagen. Omdat de specialisten van Renozen thuis zijn in badkamerrenovaties werken ze vakkundig en snel. Daarbij hanteren ze een stappenplan dat zijn meerwaarde al meermaals bewezen heeft. Na een bezoek bij je thuis of in de prachtige showroom van RenoZen in Antwerpen, krijg je een offerte op maat. Deze offerte is uiterst gedetailleerd, zodat je tijdens je badkamerrenovatie niet voor verrassingen komt te staan.

Een 3D-ontwerp van je badkamer

Ga je akkoord met de offerte? Geweldig, je badkamerrenovatie wordt helemaal in 3D uitgetekend. Zo weet je perfect wat je kan verwachten. Aanpassingen zijn nog steeds mogelijk, nu je een compleet beeld hebt van je nieuwe badkamer. Staat alles op punt, dan gaat de zaakvoerder samen met jou de materialen kiezen. Tegels, bad, douche, … alle mogelijke materialen worden besproken. We staan met raad en daad aan je zijde en werken enkel met kwalitatieve leveranciers. Zo ben jij zeker van een kwalitatieve badkamerrenovatie.

Een heldere planning

Bij RenoZen staan we voor een heldere planning en afspraken die worden nagekomen. Gedurende de werken aan je badkamer wordt alles nauwgezet opgevolgd. Een dagplanning geeft je de nodige houvast en zo kun je ook perfect de renovatiewerken in je badkamer volgen. Een badkamerrenovatie in Antwerpen hoeft helemaal geen opgave te zijn. RenoZen installeert je badkamer volgens de regels van de kunst.

Opkuis na de werken

Na de werken kun je je nieuwe badkamer gelijk gebruiken. RenoZen zorgt immers voor een professionele schoonmaakfirma die je gerenoveerde badkamer in Antwerpen komt reinigen. Nu is het enkel nog genieten geblazen.

Badkamerrenovatie in Antwerpen? RenoZen!

Toe aan een badkamerrenovatie in Antwerpen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van RenoZen. Je ontdekt er heel wat projecten en kunt alvast wegdromen bij gerenoveerde badkamers. Ook online kan je een afspraak of een offerte aanvragen voor je badkamerrenovatie. Waarom zou je het niet doen?

Website Renozen
Zie Hier!

 

You May Also Like

Summer Fre$h de zomer in met Philipp Plein

Een verslavend Eau de Toilette die al je zintuigen wakker schudt en verfrist. De ...

Haal nu al de zomer in huis met een heerlijke design parasol

Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn… Terwijl de ene redacteur van Whatmatters ...

Montblanc Legend Blue: Een geur voor Legends als Zinedine Zidane

Een aromatische, frisse houtgeur in een transparante blauwe fles Een legende is iemand die ...