Mr.Bowmont: een zwemshort voor heertjes

Of het nu is om in je tuin, aan je eigen zwembad of ergens in het buitenland aan het water te liggen: stijlvolle zwemshorts heb je nooit genoeg. Wil je een exemplaar waarmee je ook zonder blozen door St. Tropez of een meer exotische bestemming kunt flaneren? Bekijk dan de exemplaren van het Nederlandse Mr.Bowmont maar eens. Een Amsterdams heertje met stijl. 

Zwemmen in stijl

Zijn favoriete quote? “Swim shorts should be like a good speech. Long enough to cover the essentials, short enough to keep you interested.” Dit gezegd zijnde de rekels uit Amsterdam achter Mr.Bowmont brengen een leuke collectie zwemshorts op de markt, die je ongetwijfeld niet misstaan. Al vanaf 69 euro haal je een puike zwembroek in huis, waarin het heerlijk zonnen en zwemmen is. 

Een kleine selectie uit het gamma kun je bij de vrienden van Luxury for Men vinden, terwijl je voor de full monty natuurlijk op de website van Mr. Bowmont zelf terecht kunt. Gun jezelf nu die geweldige short en ga zelfzeker de foto op!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

SodaStream lanceert kleurrijke Pride Box

Een limited edition van SodaStream ter ere van de Pride Month Net als voorbije ...

Xiaomi introduceert met zijn 12T-serie nieuwste flagship-smartphones

Next level detail en creativiteit voor een erg scherpe prijs Wie kent er Xiaomi? ...