Deugniet Mister C. gaat op zwier met plastiek vertier

Voor zij die houden van siliconen…

Ik hou van de vrouwen, voila, “the word is out”. Mollig of slank, goed voorzien van poten en oren of toch maar eerder ‘petite’ (om het in vaktermen te zeggen), het maakt me allemaal niet zo heel veel uit. Een zwoele blik volstaat om de motor meteen op volle kracht te laten draaien. 

Net zoals zoveel venten wereldwijd heb ik ooit de belangrijkste stap uit mijn leven moeten zetten, de stap richting de vrouwen. Mijn eerste versierpogingen waren (op zijn zachtst gezegd) niet echt van wereldniveau en het is een proces van vallen en opstaan geweest. Ondertussen heb ik een atoombom op poten aan de haak geslagen en kan ik met voldoening terugkijken op mijn leercurve.

Helaas zijn er ook heel wat venten die er niet in slagen die stap te zetten. Het benaderen van de vrouw in een poging om ze keihard binnen te doen is voor hen even moeilijk als het tellen van iedere zandkorrel in de Sahara. Zaken zoals de #METOO beweging en het feminisme dat vaak wat meer wegheeft van ‘ik haat venten en lik vanaf nu enkel nog tapijtjes’ hebben er ook niet echt aan geholpen.

Die venten (of venten met erg aparte voorkeuren of liefhebberijen die doorheen de band tot de obscure zones van het internet behoren) kunnen vanaf heden terecht in Menen. De West-Vlaamse grensgemeente, die recentelijk nog de felbegeerde titel van meest marginale stad van Vlaanderen won, is de thuisbasis van het eerste poppenbordeel van de lage landen. 

Ik hoor het jullie al denken: “van die opblaasdingen, daar koel ik mijn pap niet mee”. Feit, dingen die opgeblazen kunnen worden horen in een zwembad of op je schouders tijdens Kamping Kitch maar niet om er de horizontale tango mee te dansen. Rica Dobbelaere, de ‘madame’ van het huis deelde die mening en ging op zoek naar het betere materiaal.

Het resultaat is terug te vinden in Erotopia, een bescheiden huisje in het centrum van Menen, waar een horde gewillige dames je staan op te wachten. Stevige bumpers, een kont waar je lekker kan op kletsen, een mond die klaar staat om je te ontvangen en er is zelfs een dame voor de liefhebbers van de Afrikaanse toetsen. Enige detail: ze bewegen niet. Het leger meisjes van plezier zijn gemaakt uit levensechte siliconen en hebben 3 genotsopeningen voor het serieuze werk. 

Volgens Rica zijn de voordelen van haar dames uit synthetisch materiaal even evident als ze geniaal zijn. Je kan ze in alle mogelijke posities zetten, ze voelen levensecht aan, ze klagen nooit en zeggen nooit neen, je kan al eens zwaar door de bocht gaan ermee en de openingen zijn gemaakt naar de vorm van de betere natuuractrices. Een lagere drempel ga je als timide vent onmogelijk vinden, wil je je potlood wat gaan aanscherpen. Je hoeft niet bang te zijn dat ze gaat lachen met de afmetingen van je leuter en ook het oplopen van exotische ziektes hoort er niet bij.

Na iedere ‘beurt’ worden de poppen volledig ontsmet zodat ze weer heerlijk tepelfris smaken. Als kers op de taart gaan die dames ook nooit ontkennen dat ze siliconen in hun lijf hebben zitten en ga je uitdrukkingen zoals ‘neen hoor, dat is allemaal puur natuur’ nooit met een diplomatieke ontwijking moeten beantwoorden.

Ik kon er zelf mee aan de slag, er zijn nu éénmaal voordelen verbonden aan de journalistenstiel en kreeg de kans om een mini-orgie te organiseren met 3 ladies. Het realisme van die poppen zorgde ervoor dat mijn bovenkamer overuren draaide en het geheel kreeg een flinke snuif ‘scheefpoeperij’, waardoor ik het bij foto’s en tekst heb gelaten.

Zelf op ontdekking trekken of zelf eens droog de achterdeur gaan proberen?
Check het aanbod op HIER of op de Facebookpagina van Erotopia.

You May Also Like

Liefde tijdens Coronacrisis niet altijd rozengeur en maneschijn? Probeer dit!

Een verontrustende vaststelling… Als we Fednot, de federatie van notariskantoren, mogen geloven neemt het ...

Zo lang duurt het voordat jullie in het huwelijksbootje stappen

Laat die bruidsklokken maar luiden… Je hebt er die blind trouwen, je hebt er ...

Hoe spannend is jouw seksleven? Bereken hier jouw ‘Tijger’-punten

Hoeveel scoor jij?  Pandapunten kent iedereen. Hoe meer je ervan verzamelt, hoe triester jouw ...