Met groothartig tattoomodel Stephanie gaan we graag de wereld rond

Je hebt mooie mensen en mooie mooie mensen. Mooie mensen zien er mooi uit, mooie mooie mensen zien er niet alleen goed uit, het zijn ook binnenin mooie mensen. Laat dat onze eindconclusie zijn nadat we een open gesprek hadden met Stephanie Bex, tattoomodel maar buiten dat ook gewoon… euh neen, laten we het haar gewoon zelf vertellen, die lof verdient ze!  

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S T E P H A N I E B E X (@stephanie.bex) op


Dag Stephanie, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?

Avontuurlijk, wereldreiziger, wereldverbeteraar, vrolijk, sociaal…

Voor we mee op avontuur gaan, waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd?
In het dagelijkse leven werk ik in een opvangcentrum voor vluchtelingen in Sint-Truiden. Ik hou van het sociale aspect, de verscheidenheid aan culturen en talen en gewoon het  kunnen helpen bij de integratie. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd nu en dan bezig met modellenwerk, het promoten van bepaalde merken of diensten, maar mijn grootste invulling van mijn vrije tijd is reizen. Ik ga zo gemiddeld een 5 à 6-tal keer per jaar op reis, zowel korte trips als lange.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S T E P H A N I E B E X (@stephanie.bex) op


Over het reizen spreken we seffens nog. Wij kennen je als tattoo-model…wat wil je ermee bereiken? Wat zijn jouw plannen hiermee?
Inderdaad. Wat ik hiermee hoop te bereiken ? Wel, ik vind dat er nog steeds een beetje taboe bestaat rondom modellen met tattoos. Voor vele opdrachten wordt er nog steeds gekozen voor het mainstream en dat zijn nog steeds de typische modelletjes zonder tatoos. Ik hoop te kunnen tonen dat modellen met tattoos ook stijlvol kunnen zijn.

Zeer grootste plannen heb ik er momenteel niet mee, ik sta wel graag voor de lens en het voelt als een leuke hobby, maar ja je weet nooit wat er op je pad zal komen waarop dit opeens compleet kan omslaan. Net zoals ik nooit verwacht had in een tattoo magazine te staan en dit uiteindelijk ook gebeurd is.

Je bent in ieder geval heel goed bezig! Op welke Tattoo ben je het meest trots? Welke heb je spijt van?
Euh, dat zijn er twee denk ik. Mijn allereerste tattoo die ik liet zetten op mijn zestiende in Barcelona. Het is een tattoo tussen mijn schouderbladen waar er staat geschreven  “Armed with their love” en de initialen van mijn ouders.

De tweede tattoo is de naam van mijn overleden grootmoeder op mijn ribben het dichtst bij mijn hart. Deze is enorm belangrijk voor mij omdat ik op dat moment in Azië woonde en dus niet bij haar was gedurende die moeilijke periode.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S T E P H A N I E B E X (@stephanie.bex) op


Wat wordt jouw volgende tattoo? Eentje met een bepaalde betekenis?
Wat de volgende tattoo wordt, weet ik eigenlijk nog niet helemaal. Hoe meer inkt er op je lichaam staat, hoe minder je erover begint na te denken en het de moment zelf wel ziet. Daarbij heb ik ook een sponsor, dat is Seppe van de tattooshops Yellow Ink in Geel. Het is een ervaren team met een viertal goede artiesten. Ik kom er heel graag en wanneer Seppe een gaatje vrij heeft, laat hij me langsgaan en bespreken we daar wat we die dag gaan bijzetten of opvullen.

We kunnen het zeker volgen op jouw sociale media, hoe belangrijk is sociale media trouwens voor je?
Tgoh, het is toch wel een belangrijke factor in mijn leven, waarmee ik wil bedoelen dat ik het super veel gebruik om met mijn vrienden van over heel de wereld en de plekken waar ik gewoond heb in contact te blijven en we elkaar kunnen volgen met de avonturen die we beleven. Ook gebruik ik het zeer veel om opzoekwerk te doen naar plekken die ik nog wil bezoeken etc.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S T E P H A N I E B E X (@stephanie.bex) op


Waar zou je binnen 5 jaar willen staan?
Ik zou binnen 5 jaar graag mijn eigen gastenverblijf willen hebben in Azië of gewoon een digital nomad willen zijn die onafhankelijk is van een bepaalde plek om te werken.

Reizen is duidelijk een rode draad doorheen jouw leven, welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Myanmar, òmdat ik er een jaar gewoond heb toen het nog een vrij gesloten land was en totaal niet toeristisch. Ik werd verrast door een prachtige cultuur en super vriendelijke en behulpzame mensen.  ik heb er enorm veel mooie kansen en ervaringen opgedaan, het is een ervaring die mij mijn leven lang zal bijblijven. Het is mijn tweede thuis , maar soms voelt het zelfs gewoon als ‘thuis’, meer dan dat België dat voelt. Verder heb ik ook een enorm zwak voor Afrika, door de vibes, de lachende gezichten, de cultuur, de lieve kindergezichtjes, etc

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S T E P H A N I E B E X (@stephanie.bex) op


Wat was je laatste buitenlandse trip?
Mijn laatste buitenlandse trip was Sharm El Sheikh in Egypte eind april. Verder komen er nog leuke dingen aan zoals Cyprus, Senegal, een shoot in Santorini, Myanmar, Bali,…

Zoveel weg van huis…kan dat in combinatie met de liefde? Is daar nog tijd en ruimte over?
Momenteel ben ik alleen, door het vele reizen en shoots nu en dan is het moeilijk tijd te maken voor een relatie. het is ook moeilijk om zomaar iemand te vinden die zich erbij neer kan leggen dat ik zoveel in mijn eentje weg ben, of die zelf een flexibele job heeft waarbij hij dat ook zou kunnen.

Voor zij die het toch zien zitten, hoe ben je te verleiden?
Door de ogen. De ogen zijn voor mij een belangrijke factor.

Wat bijvoorbeeld niet? Of wat is de slechtste openingszin die ze ooit bij u gebruikt hebben? 
Slechtste en zo melig “Deed het pijn zo uit de hemel gevallen komen”. Helaas heb ik er al veel slechte gehoord, maar dit is er één van.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S T E P H A N I E B E X (@stephanie.bex) op


En heeft er iemand er toch ooit een goede gelanceerd?
De beste was ooit op Instagram. Ik had een foto ge-repost van een super schattig hondje en opeens antwoordde er iemand op in een DM ‘oh my god, dit is mijn hondje, hij is afgelopen weekend weggelopen, indien je hem opnieuw ziet bel dan naar (zijn nummer). De eerste keer had ik het niet gelijk door zelfs haha, na een tweede keer te lezen dacht ik: ‘oh boy deze is wel origineel’.

Wat wil je onze mannen zeker nog kwijt?
Dat mensen niet blind mogen zijn voor de dingen die er rondom hen in de wereld gebeuren. Er zijn zoveel mensen rondom die er minder goed voor staan en elk beetje hulp kunnen gebruiken. Waneer je kinderen op straat ziet of iemand die hulp nodig heeft, wees er dan niet blind voor. Wat je geeft krijg je ook ooit terug.

We kijken niet alleen uit onze doppen, we knopen het ook in onze oren. Voor we afsluiten…nog snel wat vluggertjes?
Euh, waarom niet…

Ok, hier gaan we…snel antwoorden is de boodschap…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S T E P H A N I E B E X (@stephanie.bex) op


Het duurste item in mijn kleerkast is…
Een ketting (vroeger gebruikt als betaalmiddel bij nomaden = kunstobject)
Mijn favoriete designermerk is…de kringloop 🙂
Mijn favoriete reisbestemming is…Myanmar
Mijn favoriete stad is…Barcelona
Bikini of lingerie? Lingerie
Mooi dom of lelijk slim? Lelijk slim
Geld is voor mij…Een middel om mensen te helpen die het minder hebben dan mij
My ultimate crush is…Johnny Edlind
Ik word helemaal wild van…Mooi gebouwde mannen met tattoos
Ik voel me het meest sexy als ik…Naturel en mezelf ben
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Muziek opzetten en door het huis springen
Als ik de lotto win dan…Zou ik een groot weeshuis bouwen en een educatief centrum
Ochtend- of avondseks?  Heel de dag lang?
Wat niemand over mij weet is…Dat ga ik niet vertellen want dan is het geen geheim meer haha

Misschien dat je een onuitputtelijk reservoir aan energie hebt? En dan doelen we niet alleen op de voorgaande vraag. Soit, we sluiten af maar niet voordat we je bedanken voor je kostbare tijd en we je nog heel veel succes wensen met alles wat je verder nog gaat doen. Wij zijn er zeker van dat moesten we allemaal zo zijn, het leven er een pak mooier zou uitzien!  

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S T E P H A N I E B E X (@stephanie.bex) op

You May Also Like

Gevoelige Marisa Papen geniet van Hawaï

Ze heeft nochtans een olifantenhuid… Figuurlijk uiteraard want als je weet welke bagger Marisa ...

Luna Stevens laat prachtig poedelnaakte lijf los in Marbella

Een portie vitamine D opslaan zegt ze… De welgevormde Luna Stevens is met vriendinnen ...

Vlaamse Pareltjes LXXVI (76): Justine Vanruymbeke

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...