Ledverlichting maakt het verschil in je mancave

Je woning aan het verbouwen of misschien wel die mancave aan het inrichten waar je al zolang naar snakt? Dan kom je op het vlak van verlichting al snel bij ledverlichting uit. Waarom? Wel we zetten even wat troeven van ledverlichting op een rijtje!

  1. Ledverlichting verbruikt weinig

Budget overhouden voor andere leuke spulletjes? Installeer ledverlichting. Niet alleen gaat deze verlichting een stuk langer mee, je verbruikt ook tot 80% minder dan met gloeilampen. Reken maar uit het verschil. Na maximaal 2 jaar heb je je aanschafkosten terugverdiend en begin je winst te maken. Beleggen in bier lijkt ons verstandig!

  1. Geen opwarmtijd

Met ledverlichting beschik je onmiddellijk over het gewenste licht, er is immers geen opwarmtijd. Bij een spaarlamp is dit wel anders! In de mancave aankomen, drank inschenken en gelijk beginnen pokeren dus.

  1. Veiliger

Na de nodige alcohol waag je je misschien wel aan een danspasje? Met gloeilampen moet je uitkijken want die worden heet. Bij ledverlichting is dit niet het geval. Ook al val je dus dronken om, geen enkel probleem. Een breuk kan, maar brandwonden zijn uitgesloten.

  1. Creatief met ledstrips

Ledstrips laten je toe om in je mancave bijzonder creatief uit de hoek te komen. Je schept onmiddellijk de juiste sfeer en je verlichting kan zelfs dé eyecatcher vormen van je mancave. Al zouden wij ook voor een reuzegrote frigo gaan!

  1. Ecologisch verantwoord

Iedereen is tegenwoordig toch een beetje een groene rakker, nee? Weet dat je ledverlichting makkelijk kunt recycleren. Bovendien verbruiken ze minder, waardoor je ook meewerkt aan een betere milieu. Mooi toch!

Waar je je ledverlichting scoort? Wel neem eens een kijkje op Led-wereld.be. Je vindt er alle mogelijke ledlampen voor je woning of mancave.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dit is de nieuwe Omega Seamaster van James Bond

No Time to Die Als ’tijd’ in de titel van je laatste film zit, ...

De droom voor iedereen die klaar is met een stoffig toetsenbord

Vergeet de etensresten van je voorganger! Dé oplossing is gevonden! Veel mensen hebben een ...

Xiaomi introduceert met zijn 12T-serie nieuwste flagship-smartphones

Next level detail en creativiteit voor een erg scherpe prijs Wie kent er Xiaomi? ...