Date Delux: Op zoek naar een diepgaande match

Daten, het is een kunst. In onze glorietijd waren we er meesters in, maar we begrijpen volkomen dat het voor de mindere Goden* (*ironie) niet zo makkelijk is om een date vast te krijgen. Geen angst, er is hulp zat. Zo werd recent Date Delux, een nieuw datingconcept gelanceerd, alle hoop is dus nog niet verloren!

Daten op basis van een persoonlijkheidstest

De basis van dit nieuwe concept van Olivier Ooms? Een persoonlijkheidstest! Nee, je moet niet solliciteren, maar een psychologische matching kan er wel voor zorgen dat het beter én langer klikt. Voor je dus aan het daten kunt gaan, dient er eerste een vragenlijst ingevuld te worden, opgesteld door psychologen. Op basis van deze antwoorden worden potentiële partners aan elkaar gekoppeld? Romantisch of niet, de slaagkansen verhogen!

In tegenstelling tot het klassieke datingconcept worden hier gesprekken van een 20-tal minuten voorzien en heb je op een afspraak 3 tot 5 afspraken. Dat heb je waarschijnlijk nog nooit gehaald! Heb je echt geen inspiratie, dan zijn er zelfs kaartjes voorzien om je de nodige inspiratie te geven …

De kick-off in Heist-op-den-Berg is alvast achter de rug. Ben je tussen de 29 en 39 dan kun je op 16 april in Lier terecht, maar er staan er voor alle leeftijden gepland. Wie weet sla je voor € 45 je droomvrouw wel aan de haak in een leuke setting.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Porsche Turbo…Mag het een beetje minder zijn?

JA!  Bij de lancering van de nieuwe 911 Turbo koos Porsche meteen voor de ...

Niet alleen het boekje, Playboy is nu ook een lingerie- en denimmerk

Ik ga om een Playboy zal nooit nog hetzelfde zijn De tijd dat Playboy ...

MenStyle Road Test: Audi RSQ8

Black Beauty…of was het toch Black Beast?  Terwijl afgelopen week onze rechtervoet met de ...