Huid tegen huid met Louise Lutke Schipholt!

Den Haag? Dat is het politieke epicentrum van Nederland, maar dus ook de woonplaats van vrouwelijk schoon. Baudet kan ons gestolen worden, maar voor Louise Lutke trokken we graag naar Den Haag. We wisten haar net voor haar volgende reis te strikken en onderwierpen haar aan onderzoekende blik en vragen. Het resultaat? Geen blauw oog, maar een fijn interview!

Louise Lutke, we kunnen niet langer wachten: wie ben je?

Mijn naam is Louise Lutke Schipholt, 21 jaar en woon nog thuis in Den Haag bij mijn ouders. Ik ben vorig jaar afgestudeerd van de opleiding HBO Huidtherapie en naast mijn activiteiten op Instagram ben ik werkzaam als huidtherapeut in het werkveld. Ik reis het liefst de hele wereld rond om de wereld te ontdekken en mooie foto’s te maken voor Instagram en mijn blog. Ik heb namelijk ook een persoonlijk blog www.likelouise.com, waar ik blog over mijn leven met meerdere allergieën.

Dat is toch niet besmettelijk ?!? Soit, je spendeert dus heel wat tijd op Instagram? 

Ik spendeer meerdere uren per dag aan Instagram, een uit de hand gelopen hobby! Mijn ultieme doel is 100K volgers. Het zou leuk zijn om Instagram en mijn baan als huidtherapeute te kunnen blijven combineren.

En wie helpt jou bij het nemen van die adembenemende foto’s? 

Mijn moeder! We gaan overal samen naar toe. Super gezellig!

Kijk eens aan, Jens jou moeder zie ik dat nog wel doen, maar die van mij … Bon, hoe zou je je eigen (kleding)stijl omschrijven? 

Vrouwelijk met een stoer randje en vooral kleurrijk. Ik draag graag een jurkje maar wel met boots. Of een boyfriend jeans met een sierlijke blouse. Én niet te veel zwart, dat vind ik saai. Mijn favo merken/verkooppunten zijn: Loavies, Zara, Mango en voor basics H&M. Tassen is een ander verhaal, dan ga ik voor Chanel en Louis Vuitton!

Ola, madam heeft een dure smaak op het vlak van tassen! Louise Lutke, je hebt heel wat bereik, heb je ook nog tips voor beginnende bloggers? 

Mijn gouden tip: is wees origineel en geef niet op. Wanneer je geen kopie van een ander bent word je op den duur opgemerkt en ga je groeien. Dan kunnen er hele leuke dingen op je pad komen. Heb vooral plezier ook in wat je doet, anders is het moeilijk vol te houden.

Je mag dan wel altijd met je moeder op stap zijn, maar heb je ook een vriend? 

Ik heb al bijna 7 jaar een relatie met ‘droomvent’ Mitchell, ik er dolgelukkig mee!

De arme jongen altijd met de schoonmoeder op stap … Je bent dus huidtherapeute, maar wil je nog wat bijzonders bereiken?

In het dagelijks leven ben ik vooral aan het genieten. Ik ben blij met hoe mijn leven op dit moment is: ik heb een leuke baan, ben gelukkig in de liefde, vind het heerlijk om stad en land af te reizen voor foto’s voor Instagram én dan ook nog eens leuke reacties te ontvangen. Wat wil je nog meer?

Tgoh, heb je even? Bon, het gaat hier over jou! Wat is je favoriete quote? 

“Do it with passion or not at all.” Omdat dit je eraan herinnert, vooral mij, dat het leven te kort is om kostbare tijd te verspillen aan iets waar je geen plezier in hebt.

Als je het je kan permitteren zeggen wij: doen! We vragen ook altijd een klein/groot geheimpje … 

Ik heb een oude ziel heb (volgens mijn naasten dan). Ik houd van muziek uit de jaren 60 – 80, ga graag vroeg naar bed, houd niet van party’en & feesten en tel nog steeds als een klein meisje af tot mijn verjaardag. No joke!

Ach als dat de ergste dingen zijn, valt het nog mee. Wat staat er nog op je bucketlist?

• kerst vieren in Lapland met mijn familie en schoonfamilie
• businessclass vliegen
• trouwen op het strand in het buitenland
• een eigen schoenenlijn ontwerpen -> dit is meer een droom!
• een eigen boek uitbrengen

Kijk eens aan, ambitieus, behalve die businessclass dan! Overtuig onze lezers eens, waarom moeten ze jou volgen. Behalve om die 100k te halen? 

k denk omdat ik hoop door mijn social media kanalen mijn enthousiasme en positiviteit over te brengen/te dragen. Een van de grootste complimenten die ik eerder hoorde, is dat er iedere ochtend door een meisje wordt uitgekeken naar de foto die ik plaats op Instagram, omdat dit een glimlach op haar gezicht tovert. No more words needed!

Ok duidelijk, afgerond bij deze! Wil je Louise Lutke mee aan haar 100k volgers helpen? Volg haar dan op Instagram. Ook haar blog volgen is toegestaan!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Hoe zou het zijn met influencer en ‘huizenjager’ Julie?

Het was even schrikken afgelopen week toen we op Vier naar ‘Huizenjagers’ keken. Niemand ...

Silvana is het nieuwe BOBO-meisje

In de voetsporen van heel wat mooi en bekend volk… Noem één kledingzaak die ...

Ook voor welgevormde Luna Stevens mag de zomer beginnen

De grenzen zijn open… Of toch bijna allemaal. En wie dit allemaal best wel ...