Knap ding Chanty is veel meer dan Miss Bobo

Als er één modeshow is in Vlaanderen en bij uitbreiding gewoon Vlaanderen waar ze van alle regio’s komen voor aangevlogen, dan is het de modeshow van BOBO Tremelo wel. Het trekt niet alleen de boekskes, het trekt ook een vloot aan ravissante BV’s en Influencers. Iedereen met een beetje model- of influencer-ambities wil dan ook graag op die catwalk lopen. Wij spraken met Chanty, een knappe exotische schoonheid die zich al dan niet verrassend een jaar lang ‘Het gezicht van…’ mag noemen. Een open, eerlijk en gewoon super tof gesprek! Lees mee en ontdek waarom wij fan zijn van deze knapperd!

Dag Chanty, voor zij die je nog niet kennen, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Half Latina, Half Amazing! Maar dat zijn er geen vijf! Haha!

Neen, dat zijn er vier die tellen voor vijf! Maar ik zie het aan je verleidelijke blik dat je er ons nog veel meer wilt geven…
Gohnee serieus: ik ben sociaal, zorgzaam, eerlijk, een tikkeltje koppig en vooral heel emotioneel (It’s a latina thing I guess)…en als ik er een zesde aan mag toevoegen, ik kan met momenten ook heel onzeker zijn, maar uiteraard laat ik dat liever niet merken.

Wat heeft elk model toch met die onzekerheid? Beetje bizar wel! Over het modellenleven gesproken, hoelang ben je al model en hoe is dit begonnen?
Ik beschouw mezelf niet echt als model, toch nog niet. Maar nu met Bobo zijn er wel wat modeshows en shoots in het vooruitzicht, superleuk! Wat ik ook vaak doe is gaan shooten voor mijn samenwerkingen op instagram, @chanty_vb.

Hopla, nog geen twee minuten bezig en ze heeft zich al verkocht…en terecht! Wat wil je als model bereiken?
De Victoria’s Secret Fashion Show lopen en met mijn latina achterwerk een 360° draaien voor de volledige wereldpers! Hahahahaha, dromen mag e… 

Dromen? Doen ja! En je mag gerust hier op het eigenste moment voor onze ogen even oefenen! Is er een reden waarom je dit allemaal doet?
In eerste plaats doe ik dit allemaal omdat het zo fijn en uitdagend is en geniet ik er ten volle van. Op mijn Instagram account is het een mix van lifestyle, travel en fashion. Hoe meer ik hiermee bezig kan zijn, hoe gelukkiger. Het is altijd fijn om hier leuke reacties op te krijgen.

Beetje die bevestiging om je onzekerheid wat te temperen dus. Oei, we klinken als een psycholoog dus we gaan snel over naar andere vragen. Wat is bijvoorbeeld de tofste shoot die je tot nu toe mocht doen?
Dat is zonder twijfel mijn eerste shoot voor Bobo met Daniel Dedave! Een ontzettend grappige fotograaf die me meteen op mijn gemak stelde. En niet onbelangrijk: weet hoe hij mijn beste kant moet vastleggen (niet zo super simpel hoor, haha!) 

Heb jij dan slechte kanten? Soit, Bobo is al twee keer gevallen…vertel hier eens wat meer over? Hoe is het allemaal in zijn werk gegaan? Hoe verliep de verkiezing?
Ja inderdaad, zo leuk! Ik kende al enkele Bobo-meisjes en toen ik zag dat ze een nieuw gezichtje zochten, dacht ik: Why not! Hoe leuk zou dat zijn om in hun voetsporen te treden! Bobo draait om betaalbare mode volgens de laatste trends, en dat is nu exact waar ik van hou en wat je in mijn kast zal terugvinden. Ik heb me ingeschreven zonder het aan iemand te vertellen, en plots kreeg ik bericht dat ik geselecteerd was voor de eerste ronde, in Marrakech kreeg ik tot mijn grote verbazing te horen dat ik door mocht naar ronde twee. Ik heb buiten mijn vriend niemand verteld dat ik hieraan meedeed omdat ik totaal niet had verwacht het zover te schoppen. Maar hier zit ik nu, dolgelukkig en fier!

Heb je er vriendinnen aan over gehouden?
En natuurlijk heb ik er vriendinnen aan overgehouden. Bij Bobo is iedereen een grote familie! Zo voelt het toch steeds. Er is geen onderlinge concurrentie en alle meisjes zijn superlief voor elkaar. 17 maart was de eerste grote Bobo modeshow van het jaar (en mijn eerste Bobo modeshow) en ook daar was de sfeer top! Ik heb een ontzettend leuke dag gehad en kijk al uit naar de volgende grote modeshow in september! 

Waar zou je binnen 5 jaar willen staan?
Living the dream als een fulltime travel influencer! De wereld rondreizen met de liefde van mijn leven, steeds nieuwe plekken ontdekken en dit op een creatieve manier delen met de wereld, is mijn ultieme droom. Ik volg veel (couple) travel influencers op Instagram (zoals @mariefeandjakesnow @debiflue en @backpackdiariez) en weet dat het heel allemaal fun lijkt, maar dat het ook hard werken is. Maar als je doet wat je het liefst doet is geen werk te veel of te zwaar, toch? 😉

Helemaal correct! Welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Landen met prachtige stukjes natuur en diepgang. Het liefst verre warme zonnige exotische bestemmingen, maar IJsland staat ook nog op mijn Bucketlist! 

De laatste keer wij in IJsland waren viel het wat tegen. Geen Noorderlicht, geen walvis maar wel veel regen gezien. Ik hoop dat je meer geluk hebt! Wat was trouwens jouw laatste buitenlandse trip?
Een weekje Marokko! Marrakech stond namelijk nog op mijn wishlist. Vermits er op vakantie een soort van ADHD naar boven komt en ik niet kan stilzitten, zijn we erop uit getrokken. De Agafay woestijn, Ouzoud watervallen en de Ourika Vallei met een prachtig zicht op het Atlasgebergte hebben de vakantie toch wel gered. Marrakech was meer een Marretegenvaller zeg maar! In ieder geval, on to the next adventure, suggesties mogen altijd doorgestuurd worden via mijn Instagram!

Je liet al iets vallen over liefde en als koppel de wereld rondreizen…hoe staat het in de liefde? Is daar nog tijd en ruimte over?
Ik vroeg me al af wanneer deze vraag zou komen, haha!

Je kent ons goed! En nu een antwoord op de vraag natuurlijk…
So there’s this boy…And a story, maar de lange versie bespaar ik jullie! De korte versie is dat ik na twee jaar terug samen ben met hem en we veel tijd voor elkaar vrijmaken. De leefwerelden van Denzel en mij passen goed samen waardoor het gemakkelijk is om samen de tijd door te brengen.

Hoe ben je te verleiden? Wat moet de ideale man hebben?
Oei mijn vriendinnen zullen hierop antwoorden dat dat vrijwel onmogelijk is haha! Maar volharding, humor en origineel zijn is wel de boodschap. Absoluut geen openingszin zoals “ik geef een feestje in m’n mond, zin om te komen?’

Omgekeerd zou pas echt fout zijn…
Dat werkt absoluut niet boys – en volgens mij ook bij geen enkel ander vrouwelijk creatie dat ik ken!

Jouw ideale man is dus wel…
– Groot – in lichaamslengte he, ale ja … beiden dus haha

Eindelijk een vrouw die toegeeft dat ‘Size’ echt wel ‘Matters’…verder…
– Stoer maar iemand die wel een vrouw met respect kan behandelen
– iemand die mij in no time aan het lachen kan brengen
– Tikkeltje verlegen
– Open & Eerlijk
– Schattige glimlach
– Iemand die me speciaal doet voelen, toont dat hij om me geeft
– My number one fan, die me accepteert zoals ik ben
– Iemand die altijd lekker ruikt
– Gevoel voor ritme heeft, jaja……

Tot die laatste voelden we ons aangesproken…
Moet ik doorgaan? Haha

Blijf maar hier en laat weten wat je nog kwijt wil!
Beetje cheesy, maar vanuit eigen ervaring wil ik nog wel zeggen dat je steeds je hart moet volgen. Dit heb ik ook in het Spaans laten tatoeëren. Luister naar anderen, maar volg je eigen gevoel! Het zal niet altijd even gemakkelijk zijn, maar uiteindelijk zal het je  altijd naar de juiste plaats brengen. 

Ik heb je gewaarschuwd, ik ben een emotioneel type haha!

We pinken zowaar een traantje weg! Tijd om het over een andere boeg te gooien en te gaan voor wat vluggertjes!
Shoot!

Het duurste item in mijn kleerkast is…Mijn kast is grotendeels een mengeling van betaalbare mode, zolang het maar echt mooi is! Maar ik heb er wel high heels staan van Giuseppe Zanotti en Jimmy Choo
Mijn favoriete designermerk is…Ik mag er maar 1 kiezen? Onmogelijk! Wat ik je wel kan vertellen: Buiten dat ik natuurlijk enorme fan ben van de Bobo collectie, is Revolve een van mijn favoriete designer websites (maar slechter voor mijn portemonnee Haha!) en de etalage van SN3 in Antwerpen doet me ook altijd even wegdromen
Mijn favoriete reisbestemming is…Daar waar de zon schijnt en het warm is ben ik al gelukkig! Favoriete reisbestemming tot nu toe was Bali en de Gili eilanden met de allerliefste Quirine Van Camp @quirinevc! En ik hoop nog meer mooie plaatsen te kunnen ontdekken.
Mijn favoriete stad is…Zonder twijfel the big A – Antwerpen! De perfecte mix van mode, great food, fun en altijd iets te beleven!
Bikini of lingerie? Bikini! Want dat gaat gepaard met zon, zee, strand! Sexy lingerie draag ik uiteraard ook wel graag, maar wordt meestal snel uitgerukt, haha! Of nog beter: sexy lingerie op een strand met mister perfect!

Mooi dom of lelijk slim? Moeilijke keuze! Ik kies dan voor…lelijk slim en rijk: Dan neem ik wel een heel team onder de arm om aan mijn looks te werken!
Geld is voor mij…Don’t have, Wanna have! Altijd welkom dus, maar ik laat mijn geluk er niet van afhangen!
My ultimate crush is…My every day crush: my boy Denzel! En neenee daar bedoel ik niet onze Washington mee! Maar mijn stiekeme crush is Nick Bateman, okeee haha, niet zo stiekem meer dus! 🙂 Chris Hemsworth (aka Thor) mag ook steeds met zijn hamer komen aangevlogen 🙂
Ik word helemaal wild van…Schattige beestjes, vooral hondjes (maar echt!!)
Ik voel me het meest sexy als ik…Opgemaakt en gekleed ben voor een nachtje dansen
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Zuchten en hopen dat het zaterdag is (6/7 is dat niet het geval)
Wat niemand over mij weet is…Geheim. A little mystery is the sexiest thing of all.
Als ik de lotto win dan…Zou ik klagen over de belastingen (HAHA), een appartementje kopen pal op het Eilandje (Antwerpen) en mijn droomleven doen uitkomen. ADIOS!  

Bam! Mocht ik het voor het zeggen hebben, ik zou de juiste balletjes uit de trommel laten rollen! In ieder geval heel veel succes met alles wat je verder onderneemt en wij zullen het met heel veel plezier blijven volgen! En volgen? Dat doen wij uiteraard op Instagram! 

Fotos: Chanty

You May Also Like

Voluptueuze Luna Stevens lanceert eigen lingeriecollectie

Wanneer je dacht dat 2020 in mineur zou eindigen… Een jaar om snel te ...

Het eerste (bad-)interview: Miss Exclusive Kimbery Bosman

Het was ons een avondje wel. Met een dikke zwarte patserbak (nieuwe Jeep Wrangler Sahara) ...

Creatieveling Katinka is een beeldig plaatje

Of we onze ‘bubbel’ mochten verlaten om in mooi gezelschap ergens een terrasje te ...