Samen naar de Pop-Up met Miette Dierckx

Voor de snoodaards die je niet kennen van televisie of uit de media Miette, stel je je even voor?
Ik ben Miette Dierckx en heb 3 jaar geleden meegedaan aan ‘Mijn pop-Up-restaurant’. Die ervaring heeft toch wel heel mijn leven veranderd (in positieve zin) en durf ik dingen aangaan die ik ervoor zelfs niet durfde dromen. Ik doe dit jaar mijn vierde pop-up open. (als ik Jalapeno Loco met VTM er mag bijtellen). In de winter reis ik om weer veel ervaring/wijsheid/inspiratie op te doen en dit vertaalt zich dan telkens in een pop-up met een volledig nieuw thema/decoratie.
Kijk eens aan, reserveer voor ons alvast een tafeltje. Je bent ook erg actief op Instagram. Hoeveel tijd spendeer je daaraan? 
Toch zeker een uurtje per dag. Een echt doel heb ik er niet mee, het is te zeggen, ik wel er mijn beroep niet van maken. Ik focus mij liever op het ondernemen, iets van mezelf te hebben, … Instagram is dan een makkelijk forum om mensen te bereiken voor mijn nieuwe pop-up bijvoorbeeld. Of om mensen aan te zetten om zelf te gaan ondernemen.
Je hebt sinds kort ook een eigen kledinglijn hebben we vernomen?
Dat klopt ik werk al vrij lang samen met CKS. Het klikt gewoon enorm. Ze hebben me dan ook gevraagd mee een collectie te ontwerpen. Mijn stijl zou ik als kleurrijk omschrijven. Naast CKS, shop ik trouwens ook graag bij & other stories en weekday.
Zo, die merken ook weer gelukkig. Iets anders, heb je ook nog tips voor andere bloggers/vloggers? 
Goh, moeilijke vraag. Vooral jezelf zijn, je niet focussen op het aantal volgers en aan storytelling doen. Als je een mooi verhaal te vertellen hebt of een uniek verhaal te vertellen hebt, gaat dat zeker werken!
Helder. Deel je trouwens je leven met iemand momenteel?
JA. Al 2,5 jaar ben ik samen met mijn droomvent!
En heeft die droomvent van je ook al naar je favoriete quotes mogen luisteren? 
Wees, maar zeker al heb er 2:
  • ‘Kindness is free, sprikle that stuff everywhere’. Omdat ik gelukkig word van vriendelijke mensen. Zoveel mensen zijn alleen maar met zichzelf bezig en dat begint al simpelweg op de baan. Iemand die je ergens tussen of voor laat en dan vriendelijk je hand opsteken, dat kan al echt mijn dag maken. Zo simpel, maar vriendelijke mensen zijn DE SHIT!!

Hieronder vind je mijn tweede. Op ondernemersvlak is het gewoon niet altijd simpel. Al lijkt dat voor de buitenwereld misschien zo. Kopzorgen, financiële zorgen, tegenslagen, het is soms echt moeilijk. Daarom helpt de afbeelding me wel echt!

Ok. We verwachten geen zakelijk geheim, maar wil je ons wel een geheimpje verklappen?
Dat ik heel nonchalant ben. En dat ik niet altijd handig ben als ik papierwerk moet doen …

Wat staat er nog op je bucketlist?
REIZEN. Klinkt misschien heel onnozel, maar het maakt me intens gelukkig. Nieuwe culturen, mensen, gerechten leren kennen: ik vind het fantastisch!

Daar kunnen we inkomen. Als laatste, waarom moeten onze lezers jou volgen?
Wil je op een leuke manier geïnspireerd worden op het vlak van ondernemen en nog heel wat andere vlakken, dan loont het zeker de moeite.

Kan jij net als wij niet genoeg krijgen Miette, gewoon volgen op Instagram en je krijgt je dagelijkse portie inspiratie!
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Zwoele Sarah Puttemans maakt Saint-Tropez onveilig

Welcome to Saint-Tropez ‘Whoa, party now Too much money in the bank account Hands ...

Jeff Koons creëert heerlijke BMW Art Car

Basis, de vernieuwde M850i Gran Coupé Hoeven we jullie Jeff Koons nog voor te ...

The Sky is the Limit: BMW M850i Night Sky Individual

Letterlijk en figuurlijk!  Gisterennacht werd de M850i Night Sky Individual voorgesteld. Niet toevallig de nacht ...