Geef je iPhone een RIMOWA jasje!

Rimowa, dat zijn toch die rekels van de koffers? Yep, dat klopt. Strak, mooi en vrij kostelijk. Maar nu hebben de snoodaards ook de smartphone ontdekt!

Het Duitse luxemerk Rimowa lanceerde net een aantal puike iPhone cases die perfect matchen met je koffers. De XR, de XS en de XS Max kunnen nu in een nieuw jasje gestopt worden.

Herkenbare groeven

De groeven geven onmiddellijk aan dat je met Rimowa te maken hebt en de case is verkrijgbaar in zilver of lichtroze. Het aluminium is beenhard en beschermt je smartphone perfect, terwijl er aan de zijkanten ook een kunststof bescherming is voorzien die de schokken moet absorberen.

Ok, het kleinood kost je om en bij de 100 dollar en er zijn goedkopere telefoonhoesjes te vinden, maar natuurlijk niet van Rimowa. Online zijn ze momenteel uitverkocht, maar ze zullen wel terug beschikbaar komen. Bovendien, het is voordeliger dan een kofferset moet je maar denken.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De nieuwe Candela C-8 is een Polestar op water

Elektrisch ‘speedboat-varen’ De nieuwe Candela C-8 ‘powered by Polestar’ is het eerste product van ...

RAUW zet jouw hebbedingetje in een heerlijk mooi houten jasje

Bamboe, ebben, Palissander, walnoot, wengé of zebrano Vergeet gewone hoesjes, wie wilt uitpakken met ...

De nieuwe SmegAR app, voor iedereen met oog voor design

Smeg tovert virtuele 3D keukentoestellen in je huis De tijd dat keukens en keukentoestellen ...