Een Bugatti onder de kerstboom? Het kan!

En het hoeft geen miljoenen te kosten 

Het is gebeurd… ook Bugatti trekt de kaart van elektrificatie. Voor jullie denken, is het dan voorbij met de W16 van 1.500 pk? Neen hoor, we hebben het over een e-step. Een middeltje om ook Bugatti toegankelijk te maken voor het grote publiek. Iets wat niet nieuw is want hetzelfde zagen we ook al bij andere constructeurs.

Maar zeg nu zelf… een e-step van pakweg, no offence, Renault of een Bugatti? Wij zouden het wel weten. En zoals het een Bugatti betaamt, gingen ze in zee met een echte specialist, Bytech International. Zij zorgen voor de technologie terwijl ze bij Bugatti zelf zorgen voor de styling en extra details zoals het merklogo dat op de grond wordt geprojecteerd via het achterlicht.

Het trendy vervoermiddel is gemaakt uit een magnesium legering en weegt niet eens zestien kilogram. Hij haalt, met dank aan een 600W sterke aandrijving, 30 km/u en kom je er in één laadbeurt (4 uur) zo’n 35 kilometer ver mee.

Kostprijs? 1.200 dollar en dan heb je de keuze uit een zilver, blauw of zwart exemplaar. Of je hem ook tot in België krijgt? Dat is de vraag want hij wordt niet gemaakt in het Franse Molsheim, wél in de VS. Ook concurrent Lamborghini heeft er eentje, die kost 1.299 euro en die vind je bij Mediamarkt.

 

 

You May Also Like

BMW kondigt toekomst van display en besturingssysteem BMW iDrive aan op CES 2021

Hop naar nieuw intelligent tijdperk BMW kondigt volgend hoofdstuk in zijn display en besturingssysteem ...

MenStyle on Tour: Mini Autosalon bij BMW en Mini

Topontvangst Helaas geen autosalon dit jaar. Gelukkig zijn er een paar constructeurs die wel, zij ...