Een Bugatti onder de kerstboom? Het kan!

En het hoeft geen miljoenen te kosten 

Het is gebeurd… ook Bugatti trekt de kaart van elektrificatie. Voor jullie denken, is het dan voorbij met de W16 van 1.500 pk? Neen hoor, we hebben het over een e-step. Een middeltje om ook Bugatti toegankelijk te maken voor het grote publiek. Iets wat niet nieuw is want hetzelfde zagen we ook al bij andere constructeurs.

Maar zeg nu zelf… een e-step van pakweg, no offence, Renault of een Bugatti? Wij zouden het wel weten. En zoals het een Bugatti betaamt, gingen ze in zee met een echte specialist, Bytech International. Zij zorgen voor de technologie terwijl ze bij Bugatti zelf zorgen voor de styling en extra details zoals het merklogo dat op de grond wordt geprojecteerd via het achterlicht.

Het trendy vervoermiddel is gemaakt uit een magnesium legering en weegt niet eens zestien kilogram. Hij haalt, met dank aan een 600W sterke aandrijving, 30 km/u en kom je er in één laadbeurt (4 uur) zo’n 35 kilometer ver mee.

Kostprijs? 1.200 dollar en dan heb je de keuze uit een zilver, blauw of zwart exemplaar. Of je hem ook tot in België krijgt? Dat is de vraag want hij wordt niet gemaakt in het Franse Molsheim, wél in de VS. Ook concurrent Lamborghini heeft er eentje, die kost 1.299 euro en die vind je bij Mediamarkt.

 

 

You May Also Like

Nieuw: BMW 4-reeks Cabrio

De herintrede van het stoffen dak… Na de coupé-versie is het tijd om ook ...

Samsung viert 50 jaar BMW M met exclusieve smartphone

Slechts 1.000 stuks Of wij ooit een Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition op ...

Beste uit twee werelden: Porsche 911 (992) Targa

Dé mooiste… Hoewel het een Duitser is, kan je er jouw Zwitserse polsjuweel op ...