Snowbombing 2017 was A Bomb!!!

Oktober vorig jaar viel er in onze mailbox een bericht van een zekere Clare D. met de vraag of we geen interesse hadden om een bezoekje te brengen aan een festival in Oostenrijk. Gezien de redelijk verre verplaatsing en nodige verlofperikelen hielden we de boot wat af…tot we een tweede mail kregen met daarin de nodige beelden wat het juist allemaal inhield. Het duurde geen 10 seconden of we stuurden terug ‘Ja graag!’ Het aangeboden vliegticket lieten we links liggen maar de overnachtingen in een 4*-hotel (Hubers Boutique), festival- en de skipas alvast niet. Aangezien het ondertussen acht jaar geleden was dat we nog op de latten stonden werd er nog snel een levens- en een overlijdensverzekering afgesloten…weg waren we! Klaar voor 5 dagen Snowbombing 2017 in Mayrehofen Oostenrijk! En of we spijt zouden hebben gehad moesten we dit gemist hebben!

 Hell Yeah!

Hoewel het festival nog niet veel bekendheid geniet in België en Nederland moet en zal hier verandering in komen. Wij bij Whatmatters zijn alvast zo overtuigd van dit unieke gebeuren dat wij volgend jaar zelfs bussen willen inleggen naar deze nooit te vergeten plaats! Als je denkt dat je op Tomorrowland en Kamping Kitsch alles hebt gezien, moet je dit festival alvast op je bucket list zetten. Laat het de mix van deze twee festivals zijn op grote hoogte met de mogelijkheid tot skiën of snowboarden tijdens de dag en heerlijk (verkleed) uit de bol gaan later op de avond en nacht.

Een volledige review schrijven lijkt ons achteraf gezien wel iets te moeilijk. We zijn namelijk, euh, stukken kwijt. Gelukkig (of ook niet) vonden we ’s morgens nog dingen terug op onze iPhone (en gelukkig voor het thuisfront niet in ons bed)  zodat we bepaalde gebeurtenissen van de vorige avond nog even snel konden (proberen) reconstrueren.

Genoeg geleuterd over onze katers…wij hebben alvast 10 dingen opgesomd waarom JIJ volgend jaar samen met ons mee naar Snowbombing 2018 MOET gaan! Enjoy!

1 Waanzinnige line up op waanzinnige stages

Midden op straat, een tennishal omgebouwd tot ‘Racket Club’, Fun House, zwembad of gewoon tussen de bomen in het dennenbos…ronkende namen als Chase & Status (beste performance volgens ons), Disciples (1 miljard keer bekeken op YouTube en mannen waarmee we zelfs een interview hadden), Brit Awards winnaars Blossoms, Run The Jewels, Hip Hop-fenomeen Giggs, Groove Armada en grootste verrassing voor ons, cover DJ’s, ‘Daft as Punk’ speelden alle stages gewoon plat! Om u een idee te geven hebben we alvast een paar van deze setjes op YouTube gegooid!


2 Fantastisch verkleedfeestje

Oftewel de Elrow Street Party. Hét verkleedfeestje bij uitstek. Thema dit jaar was NY Bronx…veel gekker moest het niet worden. Hier vind je alvast wat beeldmateriaal!


3 Hans The Butcher

Nooit gezien! Na de afdaling nog snel voor een goulashsuppe of bratwürst naar de plaatselijke keurslager? Een ervaring om nooit te vergeten!

4 Skilift Speed Dating

Wie nog geen Mädchen gevonden had om de horizontale tango op 2000 meter hoogte te dansen, kreeg de kans de (vakantie)liefde van zijn leven te ontmoeten tijdens een skilift speed dating. Voor je boven bent, kan je haar de kleren van het lijf vragen…bij temperaturen echt bij 0° gaf dit toch enkele hete standjes.

5 Cable Car Raves

Wij kenden het fenomeen après-ski al…sinds Snowbombing kennen we ook het fenomeen avant-ski! Nooit gedacht dat een kabellift zoveel animo kon verzorgen!

6 Alpine Yoga

Alle spieren moeten opgewarmd zijn alvorens je een afdaling inzet. En als we zeggen alle spieren…laten volgende beelden alvast zien wat wij bedoelen!

7 Pool Party

Niets zo verkwikkend dan wat zwemmen na een dagje skiën. Dat een plons in het zwembad uitmondde in een regelrechte pool party, namen we er maar al te graag bij!

8 Water Splash

Soaking Wet! Meer hebben we er niet aan toe te voegen! Een paar waaghalzen onder ons hebben geprobeerd dit kunstmatig aangelegd zwembad met ski of snowboard over te steken. Sommige slaagden als een ware held…anderen stierven een natte en koude dood!


9 Alles wat mannen boeit

Mooie dames en drinking games…what else?

10 Eddie The Eagle

Misschien wel hét hoogtepunt van onze trip! Een private skisessie met de wereldberoemde Britse held Eddy The Eagle. De man zag zijn biografie verfilmd in een Hollywoodproductie met sterren als Hugh Jackman. Hij werd bekend als Britse deelnemer aan de Winterspelen van Calgary 1988. Hij werd de ster van het skischanstornooi ondanks zijn laatste plaats. Een paar jaar geleden nam de man revanche door op het veelbekeken Tv-programa op de Britse televisie ‘The Splash’ (bij ons bekend als ‘De Grote Sprong’) de eerste plaats weg te kapen. Een man met ballen! Wij werden alvast verloren geskied…

Alle Highlights…dag per dag
Special Thanks to:
Snowbombing Staff
– Clare Dover
Hubers Boutique Hotel
See you Next Year @ Snowbombing 2018!

Credits:
Whatmatters/Menstyle
– Jens Aerts
– Brecht Cuypers
Fanatic Snowbombing 2017
– Danny North
– Giles Smith
– Gobinder Jhitta
– Jenna Foxton
– Richard Johnson

You May Also Like

MenStyle On Tour: BMW M-modellen testen op Circuit Zolder

En tegelijk een Europese première meepikken… Of we zin hadden in een Europese première ...

MenStyle Real Estate: Investeer in Dubai! Een garantie op succes!

Sun, Sea, Sand, Safety & Succes! We weten het al langer…een spaarboekje brengt minder ...

Belgisch lingerielabel ‘Shartelle’ en ‘Photography BC’ teasen ons met grootse plannen…

Something big is coming up…   Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht ...