De gelekte sextape van Laura Ponticorvo!?

Hackschandalen, ze komen meer en meer voor. Vorige week kwam er ook weer eentje boven water. Emma Watson en Amanda Seyfried waren de bekendste namen, maar ook enkele Nederlandse vrouwen bleken slachtoffer van de hack. Zo werd Carice Van Houten genoemd, maar ook Laura Ponticorvo. Zij zou te zien zijn terwijl ze expliciete seksuele handelingen verricht. Het zou om tientallen foto’s en een video te gaan.

Nu is het des mensen op zoek te gaan naar deze tapes, zeker als viriele man, maar fijn is het natuurlijk niet voor de celebrity in kwestie. Heel wat media waaronder JFK Magazine haalden dan ook een stukje geschiedenis boven. In 2014 sprak Jennifer Lawrence – toen slachtoffer van een hack waardoor naaktfoto’s te grabbel werden gegooid – al de volgende woorden: “Iedereen die naar mijn naaktfoto’s heeft gekeken, pleegt in zekere zin seksueel misbruik.”

Met die woorden in het achterhoofd trachten heel wat media ons een geweten te schoppen en te stoppen met op zoek te gaan naar naaktfoto’s. Wat jullie er mee doen, dat laten we aan jullie gezond verstand en nieuwsgierigheid over. Wij geven alvast enkele brave foto’s van Laura mee. Kan je je toch niet inhouden. Kijk dan alvast hier eens naar!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dromerige Nasrien zonder bovenstukje is een dikke tien

Aftellen maar… “Amai, weet je dat nog, dat het zo warm was? Ik ben alvast ...

Wij zetten Rani in een Lamborghini

‘Welcome to Rani’s World’, dat kopten we iets meer dan een jaar geleden toen ...

Vlaamse Pareltjes LXXV (75): Laura Van Den Eynde

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...