Onderweg? Dan komen Foodies bij ‘Foodstation by Breakpoint’ in Antwerpen zeker aan hun trekken

Het betere ’tankstation’

Het Esso-tankstation met shop op de Vogelzanglaan in Antwerpen (2020), een vaste waarde voor heel wat automobilisten bij het binnenrijden van de stad, is twee jaar lang grondig gerenoveerd. Het resultaat? De allereerste ‘Foodstation by Breakpoint’ met een focus op trendy, lokale foodconcepten én nieuwe mobiliteit.

2 miljoen euro investering

G&V Energy Group, de investeerders achter dit project, heeft de renovatie van deze drukbezochte toplocatie groots aangepakt. De achterliggende garage, die decennialang leegstond, werd geïntegreerd in het project. De werken namen 2 jaar in beslag en vertegenwoordigen een investeringsbedrag van meer dan 2 miljoen euro.

De gloednieuwe ‘Foodstation by Breakpoint’ in deze energy hub zet volop in op nieuwe mobiliteit, met performante snelladers voor EV-rijders en een aangenaam, groen terras voor een ontspannend rust- of lunchmoment. De grootste transformatie is echter de volledig vernieuwde foodhall met meerdere eigen en lokale trendy foodconcepten. Maar er is ook gedacht aan klanten die een korte stop houden, met een uitgebreid aanbod grab&go in de gloednieuwe bijhorende shop.

Nieuwe foodconcepten

Foodies komen hier ruimschoots aan hun trekken in de verschillende nieuwe foodconcepten die er gebundeld worden. De kraakverse broodjes, lekker geurende viennoiserie en gezonde slaatjes waar Breakpoint voor gekend is, zijn uiteraard prominent aanwezig in de ‘Comptoir by Breakpoint’.

Nog op het menu: Harry’s Burger, een hip smash burger-concept met burgers by Dierendonck, het heerlijk pastaconcept ‘Mangiaré’ en de ter plaatse vers bereide sushi van Kei Jei. Er is bewust ook gekozen voor een lokaal verankerd en duurzaam concept, met ‘Jean sur Mer’, alom gekend in Antwerpen voor zijn heerlijk gefrituurde visbereidingen met MSC-duurzaamheidslabel. Voor de koffie – hét nummer één-product on the go – trekt Foodstation by Breakpoint resoluut de kaart van de baristakwaliteit van COSTA.

Are you in? Kom langs & ontdek het zelf!
Foodstation by Breakpoint
Vogelzanglaan 15, 2020 Antwerpen, open 7/7