Shokz lanceert ultralichte OpenFit Air ear-buds

Shokz, de toonaangevende open-ear-pionier, bekend om zijn hoofdtelefoons met gepatenteerde open-ear-technologie, lanceert de ultralichte en nauwsluitende OpenFit Air. Deze nieuwe generatie van de OpenFit, die vorig jaar uitkwam, beschikt over Shokz’ kenmerkende open-ear ontwerp, de beste audio-ervaring en 4 microfoons om kwaliteitsvol te kunnen bellen. Dankzij een upgrade van het aanpasbare oorhaakje zitten de oortjes nu nóg comfortabeler tijdens het sporten of wanneer je naar school of het werk pendelt. Het ergonomische dubbelvlaks ontwerp in ultrazacht silicone geeft dit draadloze model een veilige en stabiele pasvorm. De OpenFit Air oortjes zijn verkrijgbaar in zowel roze, wit als zwart, waardoor ze moeiteloos bij elke stijl passen.

​Bij de OpenFit Air staat veiligheid voorop. Door het open-ear model hoor je zowel je lievelingsmuziek als de omgevingsgeluiden duidelijk. Voor deze nieuwste generatie bracht Shokz innovatieve verbeteringen aan op de open-ear pasvorm en het spraakgedeelte.

Dubbele schuine randen voor ultiem comfort en stabiliteit
​Door een ergonomisch ontwerp met dubbele schuine randen passen de OpenFit Air oortjes nu dieper in je oor. Het zwaartepunt ligt dichter bij het oor, maar de oortjes voelen nog steeds even licht en luchtig aan. Dankzij het Air-Earhook-ontwerp van ultrafijne, flexibele Ni-Ti-geheugenlegering blijven de oortjes stevig op hun plaats zitten wanneer je beweegt. Via de druppelvormige dwarsdoorsnede wordt de druk op het oor geminimaliseerd, zelfs tijdens lange luistersessies. Door de strategisch geplaatste batterij aan weerszijden van de oorhaak blinkt deze nieuwste generatie uit in stabiliteit. Met een gewicht van slechts 8,7 gram en het gebruik van ultrazacht silicone biedt de OpenFit Air een optimale en comfortabele pasvorm.

Gedetailleerde audio-ervaring, heldere telefoongesprekken
​Je favoriete nummers, podcasts en audioboeken klonken nooit zo goed. De OpenFit Air is voor een volledige audio-ervaring uitgerust met DirectPitch™-technologie. Die versterkt de geluidsdruk richting gehoorgang, vermindert geluidslekkage en zorgt ervoor dat anderen niet mee kunnen luisteren. Het algoritme Shokz OpenBass™ Air verbetert lage frequenties voor een diepe bas en levert rijke klanken. Net zoals bij de oudere generatie kan je met de OpenFit Air ook telefoneren. Door de upgrade bevat hij nu maar liefst vier in plaats van twee microfoons. De twee extra microfoons zorgen voor een heldere spraak tijdens het bellen, waardoor je altijd moeiteloos in contact blijft met degenen die belangrijk zijn voor jou. Met Adaptive Beamforming volgen ze de stem van de gebruiker nauwkeurig.

​Beschikbaar in drie stijlvolle, modieuze kleuren
​Met maar liefst zes uur luisterplezier na één enkele laadbeurt en een totale batterijduur van 28 uur blijf je met de OpenFit Air onophoudelijk genieten van je favoriete afspeellijsten. Ook wie een druk schema heeft, hoeft de oortjes niet lang te missen: een snelle oplaadbeurt van slechts 10 minuten levert al twee uur extra luistertijd op.

De OpenFit Air is verkrijgbaar in een stijlvolle matte siliconen afwerking in drie kleuren: roze, wit en zwart. De oortjes zien er niet alleen modern en chic uit, ze laten gebruikers ook toe om al sportend of tijdens andere actieve momenten in contact te blijven met familie, vrienden en collega’s”, aldus Victor LING, Country Manager Shokz Benelux.

Belangrijkste kenmerken van de OpenFit Air

Batterijduur: 6 uur met één oplaadbeurt, 28 uur totale luistertijd met de oplaadcase. 10 minuten opladen levert twee uur luistertijd

Materialen:
een ultrafijne, flexibele Ni-Ti-geheugenlegering van 0,75 mm met een zachte siliconen afwerking – het bekende Air-Earhook-ontwerp

Design:
ergonomisch dubbelvlaks ontwerp

Audiotechnologie:
Shokz DirectPitch™ voor luisteren met open oren en Shokz OpenBass™ Air (gepatenteerd algoritme) ter verbetering van de lage frequenties. Koepelvormig membraan voor elke akoestische trilling die met ongelooflijke nauwkeurigheid wordt doorgegeven.

Spraak:
dynamische composieten driverunit van 18 x 11 mm voor krachtige, rijke en nauwkeurige audiodetails. Vier microfoons die de stem van de gebruiker nauwkeurig kunnen volgen met Adaptive Beamforming

Andere functionaliteiten:
ingebouwde Dynamic Range Control (DRC), EQ-niveaus, IP54-water- en -zweetbestendigheid. Bluetooth 5.2-bereik van 10 meter. In staat tot multitasking met multipoint-pairing

Bediening:
intuïtieve touchbediening

Kleuren: verkrijgbaar in roze, wit en zwart

Shokz OpenFit Air is verkrijgbaar voor €139,95 via www.shokz.com en geselecteerde retailers.

You May Also Like

Maak kans op een gratis boeket of een ander cadeautje

Een geweldige zomer? Daar hoort een barbecue, een goed flesje wijn en aangenaam gezelschap ...

Bowers & Wilkins en McLaren komen met dikke headphone

de Px8 McLaren Edition Dat de mannen in Worthing al langer bezig zijn met ...

Tag Heuer lanceert nieuwe Monaco Special Edition

Geïnspireerd door een iconisch stuk uit de jaren ’70 Wie Monaco zegt, ademt gelijk ...