Montblanc Legend Blue: Een geur voor Legends als Zinedine Zidane

Een aromatische, frisse houtgeur in een transparante blauwe fles

Een legende is iemand die de regels van het spel herschrijft of die niet bang is om zelf nieuwe regels te maken. Een legende gaat waar nog niemand voor hem gegaan is, en laat met zijn doorzettingsvermogen en passie een onuitwisbaar stempel achter. Vanaf het prille begin tot vandaag de dag is Montblanc altijd een echte legende geweest, een Huis dat fascinerende vernieuwingen en iconische creaties brengt die de wereld van de schrijfkunst een nieuwe dimensie geven. De Montblanc Legend-man staat symbool voor die filosofie: hij gaat elke uitdaging aan om zijn eigen weg te zoeken naar het succes, en inspireert anderen om hun persoonlijke doel te bereiken.

In een wereld die onvoorspelbaar is en boordevol obstakels, blijft de Montblanc Legend- man kalm en concentreert hij zich op zijn doel. Hij is een natuurlijke, inspirerende leider, maar ook een man vol contrasten: hij combineert kracht en zachtheid, ambitie en nederigheid, en gaat ver van de platgetreden paden om zijn eigen weg te vinden. Montblanc Legend Blue heeft het charisma, de rustige kracht en de wijsheid van een Legend-man, vertaald in een elegante nieuwe houtgeur die aromatisch en fris is, elegant, modern en tijdloos.

BLAUW, DE KLEUR VAN EEN NIEUW VERHAAL

Blauw staat symbool voor waarheid, sereniteit, wijsheid en zelfvertrouwen, stuk voor stuk eigenschappen die de persoonlijkheid van de Legend Blue-man weergeven. De kleur is in allerlei nuances terug te vinden in de creaties van Maison Montblanc, van de horlogebandjes tot het schrijfmateriaal. Blauw staat voor stabiliteit en de inspiratie om onze meest ambitieuze dromen waar te maken, elk op onze eigen manier.

EEN PARFUM MET VELE FACETTEN EN ALLE CONTRASTEN VAN DE LEGEND-MAN

Deze nieuwe aromatische, frisse houtgeur bevat alle contrasterende facetten van de Legend Blue-man. De frisheid van authenticiteit en succes is in perfect evenwicht met de structuur van innerlijke kracht en wijsheid. De geur opent met een krachtig, fris en aromatisch akkoord van groene munt en lavendel. Het hart is uitgesproken mannelijk met de geur van ceder en sandelhout. Daarna zorgt een mengsel van ambroxan en mos voor een intense, subtiele nasleep.

EEN ICONISCHE FLACON MET EEN GLOEDNIEUW DESIGN

De iconische monolithische en sensuele vorm van de flacon verwijst duidelijk naar de originele versie, maar de fles van Legend Blue onthult voor de eerste keer de inhoud. In plaats van ondoorzichtige lak wordt hier blauw glas gebruikt, dat perfect afsteekt tegen de zilverkleurige elementen met het embleem van het Huis. Zoals bij alle parfums in de Legend- serie zijn het merk en de twee ringen in de dop gegraveerd in contrasterend zwart, wat herinnert aan het design van die andere legende: de Meisterstück stylo van Montblanc.

EEN LEGENDARISCH GEZICHT

Legend is een geur voor mannen die zonder naar roem te streven, hun eigen legende schrijven, die vastberaden en met passie hun eigen weg zoeken en daardoor anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Zinedine Zidane, die al sinds september 2022 de waarden van de Montblanc-lijn vertegenwoordigt, is het gezicht van de campagne voor de nieuwe Legend Blue geur. Mathieu Césa fotografeerde hem in zwart-wit, en de sereniteit en het aura dat Zinedine Zidane uitstraalt, geven de essentie van het parfum en de geschiedenis van de Legend- man perfect weer.

You May Also Like

Waar trap je een penalty het best?

Pinanti is pinanti Hoewel wij het als Belgen helemaal niet goed doen en het ...

Maak je eigen Pepsi of 7UP met SodaStream

Even lekker en goed voor het milieu We geven het toe, wij drinken wel ...