MenStyle Filmtip: Pirates of the Carribean Marathon

Shiver me timbers!

Kinepolis brengt op 28 september een unieke Pirates of the Caribbean Marathon
Op algemeen verzoek kunnen de fans voor de allereerste keer de vijf films na elkaar op groot scherm zien. Bring me that horizon!

De voorbije jaren heeft Kinepolis een stevige reputatie opgebouwd op het vlak van publieksparticipatie. Elk jaar organiseert de bioscoopgroep een poll onder haar bezoekers met de vraag welke filmmarathons of hernemingen van klassiekers op hun verlanglijstje staan. Nadat eerder al iconische filmsaga’s als Harry Potter, Lord of the Rings en Star Wars aan bod kwamen, gingen de deelnemers aan de poll dit jaar massaal voor een “yo ho yo ho, a pirate’s life for me”. Onder het motto ‘u vraagt, wij draaien’ brengt Kinepolis dan ook een unieke Pirates of the Caribbean Marathon in al haar bioscopen! 28 september wordt “the day you will always remember as the day you saw 5 Jack Sparrow movies in a row”.

Een saga in vijf luiken

Het is intussen 21 jaar geleden dat filmliefhebbers over de hele wereld kennismaakten met de fictieve kapitein Jack Sparrow – vertolkt door Johnny Depp – in de eerste film van de reeks: Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Daarna volgden nog Dead Man’s Chest (2006), At World’s End (2007), On Stranger Tides (2011) en Salazar’s Revenge (2017). Terwijl de eerste drie films geregisseerd werden door Gore Verbinski, was het Rob Marshall die plaatsnam in de regisseursstoel voor On Stranger Tides. Voor het laatste luik – Salazar’s Revenge – werd met Joachim Rønning et Espen Sandberg een duo aangetrokken voor de regie.

Een première

De marathon van 28 september biedt fans van het eerste uur en andere devils, black sheep & really bad eggs een unieke kans om voor het eerst de vijf films na elkaar op groot scherm te zien. En daarvoor kunnen ze maar beter stevige zeemansbenen hebben, want het verhaal van Jack Sparrow en andere personages die deel uitmaken van het collectieve geheugen – Will Turner, Barbossa en Elizabeth Swann om er maar enkele te noemen – zal hen van 10u ’s ochtends tot na middernacht in de ban houden. Aye! Met de nodige pauzes, snacks en drankjes natuurlijk. Alle fans gaan ook naar huis met goodies van de film.

Tickets : kinepolis.be/nl/content/pirates-caribbean-marathon

Programma

 

10u00

10u30

13u30

16u30

20u00

22u40

 

 

Welkom

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest

Pirates of the Caribbean: At World’s End

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

 

You May Also Like

Ook de wereldsterren van Real Madrid smeren Nivea

Om zich beter in ‘hun vel’ te voelen… Wat NIVEA MEN en Real Madrid ...

Nederlands mooiste Sylvana heeft nu ook haar eigen pindakaas

En dat op de Nationale Pindakaasdag Een typisch Hollands product? Naast de Zeeuwse mossel ...

Aquaman and the Lost Kingdom : de superhelden zijn in topvorm

Kerstvakantie en dus een ideaal moment voor een bezoek aan de bioscoop Met Aquaman ...